Libnet.ro
UNICEF

17:45

12 muzee din Romania recomandate de ghidul Michelin 2019

Adevărul Adevărul,
12 muzee din Romania recomandate de ghidul Michelin 2019

Douasprezece muzee le sunt recomandate turistilor de Ghidul Michelin 2019, din sapte orase ale Romaniei: Bucuresti - trei muzee, Cluj-Napoca, Sibiu si Sighetu-Marmatiei - cate doua, Baia-Mare, Constanta si Iasi cate unul. Trei dintre acestea, notate cu trei stele, sunt considerate cele mai reprezentative: Muzeul ASTRA din Sibiu, Muzeul Taranului Roman si Muzeul National de Arta al Romaniei. continuă pe Adevărul

12 muzee din Romania, recomandate de ghidul Michelin 2019

Douasprezece muzee le sunt recomandate turistilor de Ghidul Michelin 2019, din sapte orase ale Romaniei: Bucuresti - trei muzee, Cluj-Napoca, Sibiu si Sighetu-Marmatiei - cate doua, Baia-Mare, Constanta si Iasi cate unul. Trei dintre acestea, notate cu trei stele, sunt considerate cele mai reprezentative: Muzeul ASTRA din Sibiu, Muzeul Taranului Roman si Muzeul National de Arta al Romaniei.

Topul oraselor poluate din Romania: Cat de nociv este aerul din locul in care traim (VIDEO)

Iasul, Clujul si Bucurestiul sunt cele mai poluate orase din Romania, conform datelor ultimului studiu publicat de o o agentie elvetiana. La polul opus se afla Constanta, Braila si Galati. Vorbim.

Presedintii Curtilor de Apel din Romania, alaturi de conducerea Tribunalelor: Protestele nu ne reprezinta. Doar 6% din instante protesteaza

Doar 6% din instante s-au revoltat, arata o Scrisoare deschisa a celor care conduc Curtile de Apel din Romania transmisaQ Magazine. Mai multi presedinti si vicepresedinti ai Curtilor de.

Cadavrele a doua gemene din Romania, descoperite intr-un parc din Paris. Crima sau sinucidere?

Cadavrele a doua surori gemene de origine romana au fost descoperite vineri dimineata intr-un lac din parcul Montsouris dinParisde un trecator care a alertat politia, potrivit publicatiei online LeParisien. Cele doua femei aveau fetele acoperite cu esarfe iar trupurile lor au fost gasite in jurul orei 7. Femeile se numeau Lucretia si Mariana, erau nascute [] .

Facebook: Apropiati ai PSD incercau SA MANIPULEZE opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania, care faceau parte dintr-o retea ce opera in tara noastra prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PS.

Facebook a eliminat pagini, conturi si grupuri create de apropiati ai PSD care incercau sa manipuleze opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, a spus seful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher. Ei au impartasit, de asemenea, continut care incita la dezbinare si au promovat continut gazduit de cateva domenii care se prezentau ca site-uri de stiri, au spus cei de la Facebook. Compania a publicat o postare pe blogul mondial, cu cateva exemple de capturi de ecran cu asa-zise stiri despre USR, Ciolos sau Kovesi.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

Doliu in lumea muzicii din Romania. Un mare artist s-a stins la 32 de ani

Doliu urias in lumea artistica din Romania! Barbatul de 32 de ani a murit marti dimineata, dupa ce s-a luptat cu o boala necrutatoare. Desi era foarte tanar, acesta era cunoscut ca un consumator de.

Fiul unui mare artist din Romania s-a stins din viata. Barbatul avea 32 de ani

Doliu in medicina din Romania. Barbatul de 32 de ani a murit marti dimineata, dupa ce s-a luptat cu o boala necrutatoare. Desi era foarte tanar, acesta era cunoscut ca un consumator de alcool, nu de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )