Libnet.ro
UNICEF

15:46

Mastercard si Programul Alimentar Mondial ofera 100 de milioane de portii de mancare pentru copii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Mastercard si Programul Alimentar Mondial ofera 100 de milioane de portii de mancare pentru copii

Prin acest proiect, Mastercard si PAM isi extind colaborarea pentru eradicarea foametei si a saraciei. Cu ocazia Global Citizen Festival 2017, Mastercard si Programul Alimentar Mondial al Natiunilor Unite PAM) au anuntat un nou parteneriat pentru a eradica foametea si saracia. Prin alaturarea expertizei Mastercard in tehnologie si inovatie digitala, pe de o parte, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat ca va finanta Programul Alimentar Mondial al ONU

Presedintele american, Donald Trump, a promis ca va finanta cu aproximativ 560 milioane de euro programe umanitare, aproape 290 milioane euro dintre acestia urmand a fi destinati alimentatiei persoanelor ce sufera de foamete.

Alexandrion Romnia a anuntat ca merge n SUA sa-si deschida o distelerie de 100 milioane dolari

Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producator de bauturi spirtoase din tara, va investi 100 milioane dolari, in etape, intr-o distilerie in statul New York din SUA, intrand astfel pentru prima data pe aceasta piata, a declarat vineri Nawaf Salameh, presedinte si fondator al Alexandrion Grup Romania, intr-o conferinta de presa organizata la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Atacul cibernetic Petya ar putea aduce pagube de peste 100 milioane lire companiei care produce Durex, Nurofen si Strepsils

Atacul cu ransomware-ul Petya, care a afectat cel mai rau Ucraina, a ingreunat activitatile mai multor companii, iar printre cele mai rau atinse se numara grupul britanic Reckitt Benckiser, celebru pentru brand-uri precum Durex, Nurofen, Strepsils, Cilit si Calgon. Atacul cibernetic a afectat productia si distributia, efectele simtindu-se si in prezent, astfel ca grupul cu 37. 000 de angajati si-a modificat in minus prognozele de vanzari pentru tot anul, estimarile fiind de 100 milioane lire sterline.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )