Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cum a inceput Hitler Al Doilea Razboi Mondial: imagini dramatice cu invadarea Poloniei FOTO

Adevărul Adevărul,
Cum a inceput Hitler Al Doilea Razboi Mondial: imagini dramatice cu invadarea Poloniei FOTO

La 80 de ani de la inceputul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, au fost facute publice o serie de imagini dureroase care arata ravagiile facute de Germania nazista a lui Hitler in Polonia. continuă pe Adevărul

Presedintele Germaniei a cerut iertare polonezilor, la 80 de ani de la cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele german Frank-Walter Steinmeier a cerut iertare, duminica, victimelor agresiunii germane, in cadrul unei ceremonii la Wielun, desfasurata exact la ora la care primele bombe au cazut, in 1939, asupra acestui oras polonez, prima victima a celui de-al doilea razboi mondial, informeaza AFP.

Veteran din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cel mai batran scafandru din lume, si-a batut propriul record pentru a doua oara

Un veteran din cel de-Al Doilea Razboi Mondial si-a sarbatorit duminica ziua de nastere batandu-si propriul record mondial ca cel mai batran scafandru marin, dupa ce a plonjat la o adancime echivalenta unei cladiri cu 15 etaje pentru a explora epava unei nave in orasul cipriot Larnaca, relateaza Reuters.

VIDEO Momentul impresionant in care sirenele au sunat pentru a marca 80 de ani de la izbucnirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Mai multe evenimente au fost organizate duminica in Polonia pentru a marca 80 de ani de la invazia trupelor naziste, la 1 septembrie 1939, ceea ce a dus la izbucnirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Presedintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier le-a cerut iertare polonezilor pentru tirania nazista. BBC prezinta momentul impresionant in care sirenele au sunat in debutul evenimentelor de la Wielun, la ora exacta in care in 1939 au explodat primele bombe in micul oras polonez.

80 de ani de la debutul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Presedintele german le cere iertare polonezilor

Presedintele german Frank-Walter Steinmeier si-a cerut scuze duminica victimelor agresiunii germane, in cadrul unei ceremonii la Wielun, la ora exacta in care in 1939 au explodat primele bombe in micul oras fara aparare din Polonia, localitate care a fost prima victima a celui de-Al Doilea Razboi Mondial, relateaza AFP.

Varsovia, 80 de ani de la declansarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Cine sunt marii absenti de la ceremonii

Mai multi sefi de stat si de guvern vor participa, astazi, la Varsovia pentru ceremoniile care marcheaza implinirea a 80 de ani de la declansarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, care a inceput la 1 septembrie 1939 printr-un atac al Germaniei naziste asupra Poloniei.

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )