Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marturii despre cea mai lunga zi din istorie - Debarcarea din Normandia

Adevărul Adevărul,
Marturii despre cea mai lunga zi din istorie - Debarcarea din Normandia

Debarcarea trupelor Aliate pe plajele din Normandia, la 6 iunie 1944, este cunoscuta drept cea mai lunga zi din istorie. Acel moment a reprezentat mai exact inceputul sfarsitului pentru dominatia nazista pe Batranul Continent. Peste 1,3 milioane de soldati ai puterilor Aliate au luat parte atunci la cea mai ampla operatiune militara pe care lumea a vazut-o vreodata. continuă pe Adevărul

Lichiditatea din mai, cea mai slaba din decembrie 2012 incoace

La Sibex, sedinta de vineri 30 mai s-a incheiat cu un volum de 1082 de contracte. Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 17,38 milioane de lei.

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare.

(P) Cea mai noua locatie deschisa la Tirgu Mures

Hotelul PRIVO, cea mai noua locatie deschisa la Tirgu Mures, se afla in fata primei recunoasteri la nivel national.

LIVETEXT Simona Halep, fata in fata cu Sloane Stephens si cu cea mai mare performanta a sa la Roland Garros

Simona Halep o intalneste pe Sloane Stephens in optimile de la Roland Garros si are sansa de a egala cea mai buna performanta obtinuta in cariera sa la un turneu de Mare Slem.

Dacia, cea mai puternica crestere a vanzarilor la cinci luni in Franta, cu doua modele in top zece

Cresterea inmatricularilor de autoturisme Dacia noi in Franta a incetinit in mai la 10,8% fata de 45,6% in aprilie, dar a ramas cea mai puternica dintre marcile cu vanzari semnificative in ianuarie-mai,.

Dacia inregistreaza cea mai puternica crestere a vanzarilor din Franta in primele cinci luni. Modelele Sandero si Duster sunt in top zece

Cresterea inmatricularilor de autoturisme Dacia noi in Franta a incetinit in mai la 10,8% fata de 45,6% in aprilie, dar a ramas cea mai puternica dintre marcile cu vanzari semnificative in ianuarie-mai, perioada in care Dacia este prezenta cu Sandero si Duster in top zece al celor mai vandute masini.

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Mediafax , care citeaza Bloomberg .

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

Cea mai mare banca elvetiana, UBS, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg .

Aceasta este cea mai apreciata imagine de pe Instagram. Kim Kardashian si Kanye West, peste 1,9 milioane de like-uri

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, in care cei doi apar in timp ce se saruta, a devenit cea mai apreciata imagine postata pe platforma Instagram, informeaza.

Cea mai mare banca elvetiana, investigata in Belgia pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg. Angajatii UBS au contactat belgieni.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )