Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un mit al propagandei sovietice: Kursk 1943 - cea mai mare batalie de tancuri din istorie

Adevărul Adevărul,
Un mit al propagandei sovietice: Kursk 1943 - cea mai mare batalie de tancuri din istorie

Crearea de mituri in scopuri propagandistice nu reprezinta o caracteristica specifica regimului comunist din Romania. in secolul al XXlea, regimurile totalitare exponentiale Germania nazista si Uniunea Sovietica au recurs frecvent la crearea de simboluri mai mult sau mai putin conforme cu realitatea. continuă pe Adevărul

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta. Chiar regina a fost cea care a marcat momentul lansarii la apa spargand o sticla de whisky de carena.

Cea mai mare amenintare la adresa viitorului Romaniei

Cea mai mare amenintare la adresa viitorului Romaniei este iresponsabilitatea celui pe care l-am numit un piroman politic. Ma refer la Victor Ponta. Mitoman in serie si structural amoral, Ponta nu are decat un scop in viata: sa-i fie lui bine. Simplu spus, deviza sa ar suna astfel: Sa-mi fie mie bine, chiar de-ar fi sa piara lumea. Cand spun Ponta, ma refer la discipolul lui Iliescu si Nastase, deci la exponentul unui sistem parazitar si profitocratic pe care il numesc regimul pontocratic.

PNL, cea mai mare gaura in buget dupa alegerile europarlamentare

Toti competitorii electorali care au obtinut mandate PE la scrutinul din 25 mai, cu exceptia lui Mircea Diaconu, au incheiat campania cu rezultate finanaciare negative, cel mai mare deficit fiind inregistrat de PNL -4. 414 lei), urmat de PSD-UNPR-PC -2.

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE, loc unde vor ajunge 350.000 de tone de deseuri

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

Cine sunt avocatii care au acordat consultanta pentru oferta Electrica, cel mai mare IPO din Romania

RTPR Allen Overy, Paul Hasting LLP, Musat Asociatii si Clifford Chance sunt firmele de avocatura romanesti si straine care au acordat consultanta juridica in cadrul ofertei publice initiale IPO) realizata de Electrica, cea mai mare facuta.

Cea mai mica medie cu care un elev din Teleorman intra la liceu-2,32

Peste 500 de absolventi de clasa a VIII-a din Teleorman au medii de admitere la liceu mai mici de 5. Acestia isi vor gasi si ei loc la liceu, in conditiile in care numarul locurilor disponibile in clasa a IX-a , pentru anul scolar 2014-2015, este mai mare decat numarul absolventilor de clasa a VIII-a. La liceu vor intra si cei care nu au sustinut Evaluarea Nationala, pe locurile de la invatamantul profesional de trei ani.

Tom Kha Gai. Cum se gateste cea mai cunoscuta supa thailandeza

Tom Kha Gai este probabil cea mai cunoscuta si mai apreciata supa din bucataria thailandeza. Succesul acestui fel de mancare se bazeaza pe o combinatie de arome, aparent, din registre diferite lapte de cocos alaturi de kaffir lime, ceapa sau ardei iute), dar care impreuna realizeaza ceva cu adevarat delicios.

VIDEO Tot America ramane cea mai mareata tara din lume. La Hollywood

Ziua Nationala a SUA nu este doar un motiv de sarbatoare pentru americani, in fiecare an, pe 4 iulie, ci si una dintre temele preferate ale cineastilor americani. Cum altfel, in cea mai mareata tara din lume, dupa cum o considera americanii. Cu bunele si cu relele ei.

Cresterea afacerilor din zona euro, cea mai slaba din ultimele sase luni

Sectorul afacerilor din zona euro a consemnat, in iunie, cea mai slaba crestere din ultimele sase luni, potrivit unui sondaj Markit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )