Libnet.ro
UNICEF

01:05

FRAGMENT Toti copiii libraresei, cel mai recent roman al scriitoarei Veronica D. Niculescu

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT Toti copiii libraresei, cel mai recent roman al scriitoarei Veronica D. Niculescu

Adevarul prezinta un fragment in avanpremiera din romanul Toti copiii libraresei, de Veronica D. Niculescu, recent aparuta in colectia Ego. Proza a Editurii Polirom. continuă pe Adevărul

STUDIU DELOITTE: increderea fondurilor de capital privat a ajuns la cel mai scazut nivel

Activitatea fondurilor de capital privat din Europa Centrala ar putea ajunge la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani, conform celui mai recent studiu, Deloitte Central Europe Private Equity Confidence Survey, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Expeditiile in China sperie pe toata lumea in prezent, cel putin daca acestea s-au desfasurat in decembrie, cand au fost raportate primele cazuri de imbolnavire cu coronavirus. Dan Negru nu se incadreaza, vizitand imperiul in urma cu sapte luni. Cu toate acestea, si-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare? .

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

Pompeo, asteptat in Belarus pentru o vizita americana la cel mai inalt nivel in peste un deceniu

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo face sambata o vizita in Belarus, unde se va intalni cu presedintele Aleksandr Lukasenko, scrie Agerpres, preluand DPA. Secretarul de stat Mike Pompeo este oficialul american cu rangul cel mai inalt care va vizita fosta republica sovietica cu un regim autoritar de cand relatiile dintre cele doua parti au ajuns la un nivel critic in urma cu peste un deceniu.

Afacerile din Romania in 2019: Cel mai mic numar de insolvente din istorie, numar record de entitati active 8213; Analiza

Romania se apropie de finalul ciclului de crestere post criza, potrivit ultimelor date primite de la Registrul Comertului si interpretate de analistii KeysFin in studiul Trending Business. Astfel, in 2019, Romania a ajuns la performanta de a avea cel mai mic numar de insolvente din istorie 6,5 mii), respectiv cu 27% mai mic fata de 2018 si cu 67% fata de 2009. De asemenea, o alta cifra record este si cea a entitatilor economice active companii si PFA-uri) care a insumat 1,36 milioane de entitati in Romania, in 2019.

Romania este statul cu cel mai inalt risc de saracie din UE

Romania a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate.

Primarul Daniel Florea realizeaza cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Bucuresti (VIDEO)

Primarul sectorului 5 a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Bucuresti. Mai exact, transformarea a 7,4 kilometri liniari de cale ferata dezafectata de.

Germania, cel mai mare producator de branza din UE in 2018 Lituania produce mai multa branza decat Romania

Germania a fost in 2018 cel mai mare producator de branza din Uniunea Europeana, cu o cantitate de 2,2 milioane tone, adica 22% din totalul UE, urmata de Franta 1,9 milioane tone) si Italia 1,3 milioane tone), conform datelor publicate vineri de Eurostat. Romania se afla la jumatatea clasamentului, devansata de tari mai mici precum Lituania.

Angajatii din Romania au cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana

Romania a facut progrese in reducerea riscului de saracie la persoanele care au un loc de munca, dar cu toate acestea a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate 15,3%), in conditiile in care media in Uniunea Europeana este de 9,5%, arata datele publicate vineri de Eurostat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )