Libnet.ro
UNICEF

21:30

FRAGMENT O vara cu Isidor, cel mai recent volum al Veronicai D. Niculescu, acum in librarii

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT O vara cu Isidor, cel mai recent volum al Veronicai D. Niculescu, acum in librarii

Adevarul. ro prezinta, in premiera, un fragment din volumul O vara cu Isidor de Veronica D. Niculescu, cel mai recent titlu aparut in colectia Junior a Editurii Polirom. Cartea se gaseste si in editie digitala. continuă pe Adevărul

Cel mai recent single al Innei, Ruleta, record de vizualizari pe YouTube: piesa a ajuns deja in topurile internationale

Ruleta, cel mai recent single al Innei in colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare, transmite Global Records intr-un comunicat.

Povestea nestiuta a lui Cristian Pomohaci! Am fost cel mai rau copil de pe lume!

Cel mai controversat preot al momentului ascunde secrete dureroase. Parintele Cristian Pomohaci a avut o copilarie chinuita, iar cei care l-au cunoscut dupa ce a imbracat haina bisericeasca vorbesc despre.

Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

Dupa indelungi tergiversari si blocaje birocratice, plantatia de Paulownia din nodul Turda este istorie. Cel mai spectaculos nod rutier din Romania, parte a lotului 4 al Autostrazii A10 Sebes-Turda.

Are cel mai mare fund din lume si nu vrea deloc sa slabeasca desi medicii i-au spus ca ar putea muri! Explicatia ei super ciudata

Aceasta femeie are cel mai mare fund din lume. Ea a mancat atat de mult incat a ajuns in aceasta situatie si nu-i pare rau deloc. Ba mai mult, n-ar nici cea mai mica intentie sa slabeasca. Desi medicii i-au spus clar ca.

Cel mai mare aeroport din lume va fi deschis in 2019: cum va arata, ce dotari va avea si cati bani s-au investit FOTO

China va avea cel mai mare aeroport din lume, constructia grandioasa urmand a fi inaugurata la Beijing in anul 2019. Reprezentantii proiectului promit o capacitate anuala de 100 de milioane de pasageri si un terminal de 700. 000 de metri patrati.

Cel mai nou pamant romanesc, pe care nimeni nu are voie sa calce. Comoara insulei nascute din Marea Neagra VIDEO

Romania are peisaje de-a dreptul incantatoare, care te lasa fara cuvinte. Un astfel de peisaj s-a nascut din inima Marii Negre si este cel mai nou pamant romanesc: Insula Sacalin, pe.

Eu eram cel mai potrivit sa ma evaluez

Capitolul 20 din programul de guvernare al PSD din decembrie, domeniul Cultura, a fost scris de mine, de la prima litera, pana la ultima sa litera, si cred ca eu eram cel mai potrivit sa ma evaluez, a declarat, la finalul saptamanii trecute, Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii si al Identitatii. Domnia sa considera ca, mai devreme sau mai tarziu, competenta, onestitatea, moralitatea, responsabilitatea prezentei in spatiul public vor fi criterii si argumente mai mari si mai importante decat fidelitatea fata de un sef de partid.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

Moscova, afectata de cel mai puternic uragan din ultimii 100 de ani - VIDEO

Moscova a fost afectata, sambata, de cel mai puternic uragan din ultimii 100 de ani. Timp de sase ore, au cazut 70 la suta din norma de precipitatii pentru o luna, potrivit publika. md. Doi.

Skanska incepe constructia Equilibrium, cel mai nou proiect de cladiri de birouri din zona Barbu Vacarescu - Floreasca. Investitia se ridica la circa 37 mil. euro

Skanska, unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat in partea de nord a Bucurestiului, in zona Barbu Vacarescu Floreasca, iar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )