Libnet.ro
UNICEF

21:00

Copilul-problema, acum in cinematografele din Romania

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Copilul-problema, acum in cinematografele din Romania

Copilul-problema Systemsprenger), multipremiatul film de debut al regizoarei germane Nora Fingscheidt ruleaza acum in 22 de orase din Romania, distribuit de Bad Unicorn. Lansat in competitia oficiala a Festivalului International de Film de la Berlin, premiat cu Ursul de Argint - Premiul Alfred Bauer pentru noi perspective in arta cinematografiei, dublu nominalizat la European Film . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cand apare in cinematografele din Romania Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker este cel mai nou film din celebra serie si va aparea destul de curand si in cinematografele din Romania. Noul film din seria Star Wars este unul dintre cele mai.

Senatorul Dan Lungu: Nereguli in finantele Uniunii Scriitorilor din Romania au fost descoperite de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a descoperit numeroase nereguli la Uniunea Scriitorilor din Romania in urma unui audit financiar realizat asupra contului de executie a bugetului de stat pentru anul 2018 la Ministerul Culturii si.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

inchisorile din Romania, criticate dur de oficiali straini: cat de inumane sunt conditiile de trai dupa gratii

In urma cu cateva zile, atrageam atentia asupra unui proces castigat de un roman pentru conditiile inumane dintr-o inchisoare din Portugalia. Se pare insa ca nici in Romania nu sunt conditiile mai bune. in foarte multe penitenciare din tara noastra, conditiile de trai sunt foarte aspre pentru cei care isi petrec viata dupa gratii. Desi .

FOTO Toaleta pentru femei cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania

Toaleta cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania - se intampla la Spitalul de Boli Psihice Borsa, din judetul Cluj. Imaginile au fost publicate miercuri pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Poftiti la baie, va rugam! Se poate face caca in grup, poftiti, nu fiti timizi!, a scris Emanuel Ungureanu, in comentariul care insoteste imaginile.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania

Executivul european a agreat ca operatorii de telefonie mobila din Romania sa aplice, de la 1 ianuarie 2020, un tarif maxim de 0,76 eurocenti pe minut pentru apelurile care se termina in propriile retele, in scadere cu 10% fata de tariful actual, a anuntat miercuri autoritatea nationala de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceasta masura de reglementare, luata in urma consultarii cu industria, este una tranzitorie pana la adoptarea unui tarif unic la nivelul UE, actiune preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Firmele IT din Romania: Vanzari de 6 miliarde euro. 80% se duce spre export

Piata romaneasca de IT va atinge un volum de 5,9 miliarde de euro pana la finele anului, aproximativ 80% din vanzari se fac spre export. Numarul de angajari in firmele IT din Romania creste cu circa 10% pe an, desi continua sa fie sub nevoile din piata, arata Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )