Libnet.ro
UNICEF

10:45

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Adevărul Adevărul,
TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James. continuă pe Adevărul

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! .

Top 10 cele mai faimoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor!

De la superba creatie Helen Rose, pe care Elizabeth Taylor a purtat-o la nunta cu Conrad Hilton Jr. , si pana la cea semnata de John Galliano, purtata de Gwen Stefani la nunta cu Gavin Rossdale ori celebra rochie de mireasa Sarah Burton for Alexander McQueen pe care Kate Middleton a imbracat-o zi ziua in care i-a jurat iubire vesnica Printului William, iata cateva dintre cele mai reusite rochii de mireasa ale tuturor timpurilor.

Cele mai grele intrebari din chestionarele auto pentru categoria B. Top 10

Obtinerea permisului de conducere este un obiectiv greu de atins pentru multi dintre aspirantii la soferie. Cele mai grele batai de cap le dau chestionarele de la proba teoretica. Va prezentam un top 10 al celor mai grele intrebari din chestionarele auto, care au stat in calea obtinerii ravnitului carnet de sofer.

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

Cele mai ascultate melodii in 2014: topul pieselor romanesti si ale celor straine

Cele mai ascultate melodii in 2014. Adevarul. ro va prezinta topul celor mai vizionate clipuri muzicale de pe YouTube, in 2014, atat la nivel national, cat si mondial.

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

Cele mai puternice zodii:5 castigatori alesi de astre

Cele mai puternice zodii. Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cinci dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit in fata obstacolelor, care se ridica indiferent de cat de grele ar fi loviturile vietii, chiar daca nu intotdeauna joaca corect.

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

Care sunt tarile cu cele mai scumpe bilete pentru transportul in comun

Calatorii europeni platesc mai mult decat cei de pe alte continente pentru transportul in comun, arata un studiu Statista. Capitala cu cele mai scumpe bilete nu este insa Londra, cel mai mare pret pe bilet fiind in Peninsula Scandinava.

Cele mai geloase zodii: 6 iubiti care nu uita si nu iarta

Cele mai geloase zodii. Semnul astral sub care ne-am nascut poate juca un rol considerabil in ceea ce priveste felul in care controlam sau resimtim aceasta pornire care se poate dovedi distructiva in anumite situatii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )