Libnet.ro
UNICEF

07:15

Oana Pellea ii cere socoteala Gabrielei Firea pentru munca neremunerata a unor artisti

Adevărul Adevărul,
Oana Pellea ii cere socoteala Gabrielei Firea pentru munca neremunerata a unor artisti

Actrita Oana Pellea ii cere socoteala primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, legat de munca neremunerata timp de mai multe luni a unor artisti. continuă pe Adevărul

Cat de grava e starea de sanatate a Gabrielei Firea. Florentin Pandele a dezvaluit tot: M-a rugat sa nu spun!

Florentin Pandele a dezvaluit cat de grava este starea de sanatate a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. El a spus ca sotia lui are probleme destul de mari si ca nu multe persoane care s-ar fi aflat in locul ei ar mai fi mers la locul de munca in fiecare zi. Florentin Pandele, despre [] .

O asociatie a procurorilor cere desfiintarea Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor: Instrument de presiune si de compromitere

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor cere desfiintarea Sectiei pentru investigarea magistratilor SIIJ) care pare sa fie transformata intr-un instrument de presiune si de compromitere a magistratilor.

Un deputat PSD cere amenzi mai mari pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor

Deputatul PSD Mihai Weber a depus un proiect la Senat care prevedere cresterea amenzilor pentru primari, persoane fizice sau juridice care nu iau masuri sau nu informeaza cu privire la incendiile produse in zone de padure, plantatii sau culturi agricole. Contraventiile variaza de la 1. 500 la 12. 000 lei, relateaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )