Libnet.ro
UNICEF

22:47

Premiile Gopo 2019:Morometii 2, in regia lui Stere Gulea, marele castigator. Lista completa a premiantilor

Adevărul Adevărul,
Premiile Gopo 2019:Morometii 2, in regia lui Stere Gulea, marele castigator. Lista completa a premiantilor

Filmul Morometii 2, regizat de Stere Gulea, produs de Tudor si Oana Giurgiu, a fost marele castigator la gala premiilor Gopo cu 11 trofee. Multumesc foarte mult tuturor si celor care l-au votat si celor care nu l-au votat. E o competitie si in ultima instanta nu trebuie sa ne suparam. La filmul asta am avut o echipa extraordinara si le multumesc, a spus Tudor Giurgiu. continuă pe Adevărul

Premiile Gopo 2019: Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj

Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019, in urma decernarii distinctiilor celei de-a 13-a editii a celor mai importante distinctii ale industriei cinematografice romanesti, marti, la Teatrul National din Bucuresti, potrivit Mediafax.

Gala premiilor Gopo 2019:Morometii 2, in regia lui Stere Gulea, marele castigator cu 11 trofee

Filmul Morometii 2, regizat de Stere Gulea, produs de Tudor si Oana Giurgiu, a fost marele castigator la gala premiilor Gopo cu 11 trofee. Multumesc foarte mult tuturor si celor care l-au votat si celor care nu l-au votat. E o competitie si in ultima instanta nu trebuie sa ne suparam. La filmul asta am avut o echipa extraordinara si le multumesc, a spus Tudor Giurgiu.

Premiile Gopo 2019: Lista completa a castigatorilor Oscarului romanesc

Premiile Gopo 2019 vor fi decernate marti, 19 martie, in cadrul unei gale la care sunt asteptati peste 800 de invitati. Cel mai important eveniment din cinematografia romaneasca este programat la ora 19:00, la Teatrul National Bucuresti. La cea de-a 13-a editie a Galei Premiilor Gopo din acest an au fost luate in considerare 19 [] .

Premiile Gopo: S-a aflat MARELE CASTIGATOR! Vezi AICI lista COMPLETA a premiatilor

In cadrul galeicelei de-a 13-a editii a Premiilor Gopo marele castigator a fostfilmul Morometii 2. Printre cei premiati se afla siIleana Stana Ionescu siConstantin Dinulescu,.

Oscarurile romanesti, Premiile Gopo: cine sunt favoritii

Morometii 2, Charleston, Dragoste 1. Caine si Pororoca sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2019, care se acorda, in aceasta seara, la Teatrul National Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )