Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Dezbatere Historia la Adevarul Live: Odessa. Gustul victoriei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dezbatere Historia la Adevarul Live: Odessa. Gustul victoriei

Ocuparea Odessei, oras de marimea Bucurestiului, a fost considerata in epoca un important succes militar si politic. A fost o victorie platita foarte scump de armata romana, ce a amintit de baile de sange din Primul Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

LIVE Dezbatere Historia la Adevarul Live: Odessa. Gustul victoriei

Ocuparea Odessei, oras de marimea Bucurestiului, a fost considerata in epoca un important succes militar si politic. A fost o victorie platita foarte scump de armata romana, ce a amintit de baile de sange din Primul Razboi Mondial.

Ora 13.00, Adevarul Live. Fostul presedinte Traian Basescu: Cum poate incurca PMP calculele pentru viiorul Guvern

Presedintele PMP Traian Basescu este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre probabilitatea ca PMP sa acceada in Parlament, despre posibilele aliante pe care le are in vedere, dar si despre programul de guvernare al partidului.

Ora 12.00, Adevarul Live. Presedintele PNL Cristian Busoi: Cum va arata un Guvern PNL - USR cu Ciolos in frunte

Presedintele PNL Cristian Busoi este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre obiectivul PNL la alegerile de duminica, despre sustinerea lui Dacian Ciolos si despre un eventual Guvern PNL - USR.

Adevarul Live, ora 15:00: Magicianul Robert Tudor, despre magie, pasiune si Vocea Romaniei Junior

Magicianul Robert Tudor 32 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 15:00, pentru a discuta despre pasiunea transformata in stil de viata, despre viitoarea postura de prezentator de la Vocea Romaniei Junior, dar si pentru a povesti intamplarin din viata si cariera.

Adevarul Live, ora 14:00: Cum evolueaza piata de ciocolata premium in Romania

Ion Codreanu, director general al Leonidas Romania, vine de la ora 14:00 la Adevarul Live pentru a vorbi despre noul concept de ciocolaterie-cafenea pe care urmeaza sa-l implementeze pe piata si care este diferenta dintre ciocolata clasica si ciocolata premium.

Ora 13.00, Adevarul Live. Primarul general, Gabriela Firea: Care sunt marile proiecte de investitii din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este invitata, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre colaborarea dintre Primaria Generala si Guvern, despre sansele ca bucurestenii sa mai ramana fara apa calda si caldura, dar si despre proiectele mari pe care le are in vedere in Bucuresti.

Adevarul Live. Tariceanu: Prima propunere pe care sa o sustinem pentru guvernare este premier din partea ALDE

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre programul de guvernare al ALDE, viitorii ministri ai acestui partid si despre colaborarea cu PSD pentru a impune premierul.

Ora 15.00, Adevarul Live. Nicusor Dan: Cum va arata Romania cu USR la guvernare

Presedintele USR Nicusr Dan este invitat, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre proiectele partidului daca va ajunge la guvernare, despre sustinerea lui Dacian Ciolos, dar si despre o posibila alianta cu PNL.

Theodor Paleologu, la Adevarul Live: Ce sanse are un independent sa ajunga parlamentar intr-o lupta cu PSD si PNL

Deputatul Theodor Paleologu, candidat independent pentru un loc in Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, despre campania pentru alegerile parlamentare, sustinatorii sai si lupta cu partide ca PNL, PSD si USR.

Vicepremierul Vasile Dincu, la Adevarul Live: Nu exclud sa fac parte dintr-un viitor Guvern

Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a explicat, la Adevarul Live, de ce unele judete din Romania sunt foarte dezvoltate, iar altele mai putin. Discutia vine in contextul in care premierul Dacian Ciolos s-a intrebat de ce oare Teleorman, judet condus de Liviu Dragnea timp de 12 ani, este campionul ajutoarelor sociale, iar presedintele PSD i-a raspuns ca investitiile straine nu trec Carpatii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )