Libnet.ro
UNICEF

19:47

Oferte de Noaptea Muzeelor: Concerte, filme, spectacole de teatru, ateliere si experiente audio-vizuale, vanatoare virtuala de simboluri stramosesti

Adevărul Adevărul,
Oferte de Noaptea Muzeelor: Concerte, filme, spectacole de teatru, ateliere si experiente audio-vizuale, vanatoare virtuala de simboluri stramosesti

Concerte la Muzeul Municipiului Bucuresti, spectacole de teatru in Foisorul de Foc, documentare la MNTR si Muzeul Storck, ateliere pentru copii la Palatul Regal si experiente audio-vizuale, vanatoare virtuala de simboluri stramosesti la MNIR sunt cateva dintre ofertele propuse, sambata noaptea, de sarbatoarea europeana a muzeelor in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Oferte de Noaptea Muzeelor: Concerte, filme, experiente audio-vizuale, vanatoare virtuala de simboluri stramosesti

Concerte la Muzeul Municipiului Bucuresti, spectacole de teatru in Foisorul de Foc, documentare la MNTR si Muzeul Storck, ateliere pentru copii la Palatul Regal si experiente audio-vizuale in District40 si One Night Gallery, vanatoare virtuala de simboluri stramosesti la MNIR sunt cateva dintre ofertele propuse, in aceasta noapte.

Ce propun muzeele din judet in Noaptea Muzeelor: lectii de istorie vie despre daci si medievali, sezatori si concerte

Oaspetii muzeelor din judet vor fi invitati la spectacole de teatru si divertisment, parade, concerte si sezatori.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Unde poti sa mergi sambata seara in Bucuresti

NOAPTEA MUZEELOR 2018 Institutiile muzeale din Capitala isi deschid portile sambata, pana tarziu in noapte, la Noaptea Muzeelor, pregatind pentru vizitatori diferite expozitii, concerte, ateliere creative, .

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Cluj

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Cluj, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Zoologic al.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Caras-Severin

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Caras-Severin, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Timisoara

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in Timisoara, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul de.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Prahova

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Prahova, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Ion.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Iasi

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Iasi, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Unirii Iasi.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Buzau

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Buzau, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Judetean.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Brasov

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Brasov, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )