Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bookfest. Cele mai importante lansari din weekend de la Romexpo. Autori celebri, Plesu, Liiceanu, Cartarescu, vor da autografe

Adevărul Adevărul,
Bookfest. Cele mai importante lansari din weekend de la Romexpo. Autori celebri, Plesu, Liiceanu, Cartarescu, vor da autografe

Andrei Plesu, Lucian Boia, Andrei Oisteanu, Ana Blandiana, VladimirTismaneanu si Gabriel Liiceanu se numara printre scriitorii care vor fi prezenti, in acest weekend, la Salonul International de carte Bookfest. Salonul, inceput miercuri,se incheie, duminica, la Romexpo, in pavilioanele C1, C2, C4 si C5. Intrarea publicului e gratuita. continuă pe Adevărul

Autori celebri, Plesu, Liiceanu, Cartarescu, vor da autografe la Bookfest. Lansari de neratat, in weekend

Andrei Plesu, Lucian Boia, Andrei Oisteanu, Ana Blandiana, VladimirTismaneanu si Gabriel Liiceanu se numara printre scriitorii care vor fi prezenti, in acest weekend, la Salonul International de carte Bookfest. Salonul, inceput miercuri,se incheie, duminica, la Romexpo, in pavilioanele C1, C2, C4 si C5. Intrarea publicului e gratuita.

Avem cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Tara noastra a consemnat cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh), conform datelor publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

in doar opt zile, cele mai mari companii din industria online vor veni la Bucuresti. Afla cum poti sa participi!

Doar 8 zile au ramas pana la ICEEfest 2016. Organizatorii au publicat AGENDA, cu explicatii pentru fiecare scena, si au anuntat ca au mai adaugat o scena principala, deci noi bilete last-minute cu.

Cele mai cautate posturi din lumea asigurarilor

Ca in mai toate domeniile economiei, si in asigurari specialistii in IT sunt si dificil de gasit, si scump de pastrat. Nu este insa singura specializare care da batai de cap directorilor de resurse umane.

Cele mai mari 10 companii listate la Bursa din Bucuresti au pierdut doua miliarde de euro din valoare in 2016. Hidroelectrica, speranta anului

Cele mai importante zece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au pierdut doua miliarde de euro din valoarea de piata in primele cinci luni ale acestui an, singurele care au rezistat fiind monopolurile din energie, potrivit unei analize News. ro pe baza cotatiilor.

Cele mai luminate minti din UVT isi dau intalnire la concursul Roboti in actiune

Facultatea de Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei, din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, impreuna cu Societatea de Robotica din Romania, filiala Targoviste organizeaza a IX-a editie a concursului Roboti in actiune.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

Cu ANAF-ul la altar: Inspectorii antifrauda au descins in timpul mai multor nunti din Ploiesti (VIDEO)

ANAF-ul a stricat nuntile mai multor tineri din Ploiesti in weekend. Inspectorii anti-frauda au descins in restaurantele in care nuntasii petreceau, informeaza B1 TV. Astfel, in loc sa.

Viitorul Netflix si Voyo: Persoanele intre 45-54, cele mai interesate sa se aboneze la filme si emisiuni online

Persoanele cu varsta intre 45 si 54 de ani sunt cele mai interesate sa plateasca pentru acces la continutul unei platforme video, precum Netflix, HBO Go sau Voyo, conform unui studiu realizat de agentia Initiative si compania de cercetare Mercury.

ZIUA COPILULULUI 2016. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA COPILULUI 2016

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Este momentul sa le transmiti celor dragi cele mai frumoase mesaje de ZIUA COPILULULUI 2016. Sa fiti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )