Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere la Adevarul Live: Ce droguri au luat scriitorii romani?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere la Adevarul Live: Ce droguri au luat scriitorii romani?

Astazi, de la ora 13. 00, invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live va fi Andrei Oisteanu, autorul volumului Narcotice in cultura romana, un amplu studiu dedicat utilizarii drogurilor in spatiul romanesc. continuă pe Adevărul

Pe frontul din Coreea au fost si romani! Elena Zeleniuc, eroina la 8.000 de kilometri de casa, la Adevarul Live, de la 11.00

Elena Zeleniuc a fost martora primei manifestari calde a Razboiului Rece si a bandajat, la capatul celalalt al lumii, ranile unui conflict care nu ii apartinea nici ei, nici celor doua state combatante: razboiul dintre Republica Populara Democrata Coreea si Coreea de Sud 1950-1953). Elena Zeleniuc vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dramele peninsulei coreene, exact asa cum s-au vazut ele in spatele frontului.

BACALAUREAT 2014 Despre proba de sociologie, astazi, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta despre proba de sociologie din cadrul examenului de Bacalaureat 2014.

Cele mai eficiente trucuri pentru a feri copiii de boli si de obezitate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Psihologul Aurora Liiceanu, medicul nutritionist Daniela Salcudean si Silvia Bucur, presedintele Fundatiei Prais, vin la Adevarul Live sa ne impartaseasca cauzele problemelor cu greutatea a tot mai multor copii romani si, bineinteles, solutiile cele mai eficiente pentru o noua generatie sanatoasa si longeviva.

BACALAUREAT 2014 Despre probele de filosofie si logica, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta cu profesorul Gabriel Dinu de la Colegiul National Iulia Hasdeu din Capitala, despre proba la alegere la materiile filosofie si logica, de la examenul de Bacalaureat.

Dan Sova, la Adevarul Live, de la ora 11.00, despre Autostrada Comarnic-Brasov, managementul companiilor de stat si despre situatia CFR Marfa

Dan Sova, ministrul Transporturilor, va vorbi astazi la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre cand se va semna contractul pentru constructia Autostrazii Comarnic-Brasov si cand vor incepe lucrarile, despre stadiul absorbtiei de fonduri europene pentru constructia de noi tronsoane, dar si despre o posbila taxare, in viitor, a autostrazilor.

Liberalul Eugen Nicolaescu, la Adevarul Live, despre fuziunea cu PDL: Am deschis discutiile cu Videanu de acum doua luni

Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu, va discuta, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu jurnalista Ioana Lupea, despre fuziunea dintre liberali si PDL, despre candidatul unic al dreptei la alegerile prezidentiale, dar si despre congresul PNL, care va avea loc peste numai 10 zile.

VIDEO Prima emisiune de dezbateri etice din Romania, de joi, la Adevarul Live

Adevarul Live si Centrul de Cercetare in Etica Aplicata lanseaza, joi, de la ora 12. 00, prima emisiune de dezbateri etice din Romania. Readucem pe agenda personala a romanilor acest cuvant aparent abstract: morala. il scoatem din cartile de filosofie si gasim ce reprezentare ar putea avea el in societate.

BACALAUREAT 2014 Lectia video despre probele de filosofie si de logica, la Adevarul Live

La Adevarul Live, profesorul Gabriel Dinu, de la Colegiul National Iulia Hasdeu din Capitala, a vorbit despre proba la alegere la materiile filosofie si logica, de la examenul de Bacalaureat.

Radu Apostolescu, despre afaceri si despre plecarea din eMAG, la Adevarul Live

Acum o saptamana, lumea comertului pe internet primea o veste surprinzatoare. Fondatorul eMAG, Radu Apostolescu, se retrage din companie. Vrem sa aflam motivele sale, dar si planurile de viitor, la Adevarul Live de la ora 13.

Adevarul Live, ora 11.00: Rusia taie gazul Ucrainei. Cum poate Moscova sa puna Romaniei piedici economice?

Jurnalistii Ion M. Ionita redactor-sef Historia) si Liviu Iolu discuta, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre schimbarile care pot aparea pentru Romania dupa taierea gazului rusesc catre Ucraina si dupa anexarea Crimeei de catre Rusia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )