Libnet.ro
UNICEF

17:30

Operele celor mai importante femei-pictor din Romania ultimului secol, scoase la vanzare de Artmark

Adevărul Adevărul,
Operele celor mai importante femei-pictor din Romania ultimului secol, scoase la vanzare de Artmark

Operele celor mai importante femei-pictor din Romania ultimului secol, printre care Rodica Maniu Mutzner, Margareta Sterian, Principesa Ileana, sunt scoase la vanzare in Licitatia Doamnelor Artelor Frumoase Romanesti, pe 3 octombrie, de Artmark. continuă pe Adevărul

Forumul Judecatorilor din Romania: Numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor resping modificarile de esenta propuse de Ministrul Justitiei privind legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania anunta ca numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor, organizate incepand cu data de 4 septembrie, s-au declarat impotriva celor mai importante modificari propuse de ministrul justitiei, Tudorel Toader. Toate aceste modificari sunt considerate de FJR a fi de natura a influenta major cariera si activitatea profesionala a magistratilor, pentru o perioada indelungata, producand dezechilibre in sistemul judiciar, condamnate de Comisia Europeana in multiple randuri, se arata intr-un comunicat.

Cele mai importante reguli pentru ingrijirea plantelor de apartament

Exista cateva reguli simple pentru ca plantele pe care le cresteti in apartament sa se dezvolte frumos si sa nu se ofileasca. Aflati din materialul de mai jos care sunt cele mai importante reguli si sfaturi pentru ingrijirea plantelor de apartament.

Doua banci din Romania se afla in topul celor mai sigure din Europa Centrala si de Est

Doua banci din Romania au intrat in Top 10 celel mai sigure banci din Europa Centrala si de Est. Clasamentul este realizat de revista americana Global Finance si cuprinde cele mai sigure banci din lume.

Cele mai importante momente de la EMMY 2017

Ceremonia de decernare a Premiilor EMMY a inclus multe momente memorabile pentru industria de film de la Hollywood. Iata doar cateva dintre acestea.

Cele mai importante elemente in formarea unei minti de geniu:rezultatele unui studiu de 45 de ani care a analizat cei mai inteligenti copii

Un studiu inceput in anul 1971, Study of Mathematically Precocious Youth, si care a analizat 5000 dintre cei mai inteligenti copii din America a dezvaluit care sunt momentele cheie in formarea unei minti stralucite.

SIF Banat-Crisana urca pe podiumul celor mai rentabile titluri de la BVB

Dupa anuntul de luni, 18 septembrie, conform caruia Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat amendamentul la oferta publica de rascumparare a 20. 000 de actiuni, reprezentand 3,64% din SIF Banat-Crisana SIF1), titlurile SIF1 au ajuns pe treapta a treia a podiumului celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), consemnand o crestere de 7,38%, in raport cu moneda euro, in perioada 11-18 septembrie.

Secretul celor mai buni castraveti murati. Se pastreaza crocanti timp de luni de zile

Secretul celor mai buni castraveti murati. Se pastreaza crocanti timp de luni de zile RETETA CASTRAVETI MURATI. Ingrediente: 4 kg de castraveti 2 radacini.

CEE Capital Markets Awards: MedLife, cea mai buna companie din Europa Centrala si de Est

Doua companii romanesti, MedLife si BVB, au fost premiate la CEE Capital Markets Awards din Polonia, eveniment care aduce in prim-plan cele mai importante realizari ale companiilor listate din pietele de capital din regiune.

E OFICIAL: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

BBC, anunt-SOC: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

ştiri din Cultura

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )