Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Impresionant: cum arata Teatrul National din Bucuresti pustiu, fara spectatori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Impresionant: cum arata Teatrul National din Bucuresti pustiu, fara spectatori

Efectele raspandirii coronavirusului s-au simtit imediat in tara noastra prin inchiderea institutiilor de cultura: teatrele, operele, muzeele si-au incetat activitatea cu publicul. continuă pe Adevărul

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare.

A murit regizorul Vlad Stanescu. La 69 de ani avea aproape 50 de ani dedicati Teatrului National din Bucuresti

Regizorul Vlad Stanescu a incetat din viata marti dimineata la varsta de 69 de ani, dupa o lunga suferinta. Cu o activitate de aproape o jumatate de secol la Teatrul National din Bucuresti, Tata Vlad, asa cum era cunoscut in lumea artistica, a parasit scena pentru totdeauna.

Comunicat Teatrul National I.L.Caragiale Bucuresti, 10 martie, ora 16.00

CORONAVIRUS |Rectorii a sapte universitati din Bucuresti solicita clarificari cu privire la oportunitatea suspendarii cursurilor fata in fata

Rectorii a sapte universitati publice din Bucuresti solicitaComitetului National pentru Situatii Speciale de Urgentasi Ministerului Educatiei clarificari privind oportunitatea suspendarii.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Aglomeratie la Gara de Nord din Bucuresti. Studentii pleaca acasa

Este aglomeratie in Gara de Nord din Bucuresti.

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus.

Directoarea scolii din Bucuresti in care s-a dat alerta de coronavirus: incercam sa prevenim, iar efectele sa fie minime

Directoarea scolii din Bucuresti, in care invata fiica unei femei diagnosticate cu coronavirus, a alertat autoritatile dupa ce a aflat ca eleva a continuat sa vina la scoala, desi mama ei fusese testata pozitiv pentru COVID 19.

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )