Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00. Enigma din ADN-ul Basarabilor: Cine a fost Printul Negru al Tarii Romanesti?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00. Enigma din ADN-ul Basarabilor: Cine a fost Printul Negru al Tarii Romanesti?

Un proiect de cercetare cu metode de investigare moderne si interdisciplinare, ce isi propune sa lamureasca originile populatiilor vechi care au trait pe teritoriul tarii noastre, poate arunca in aer tot ceea ce stiam despre inceputurile istorice ale Tarii Romanesti. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 16.00. Dosarele lui Talpes:Armata europeana - vis imposibil sau realitate probabila?

Va invitam sa urmariti, la Adevarul Live, incepand cu ora 16. 00, o noua discutie moderata de jurnalistul Cristian Unteanu care-l va avea ca oaspete pe generalul Ioan Talpes, fost director al SIE.

Adevarul Live, ora 12.00. Presedintele PMP, Eugen Tomac. Cati parlamentari va avea diaspora si cum vor fi votati

Presedintele PMP, Eugen Tomac, deputat ales pentru romanii din Basarabia, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a vorbi despre intentia Comisiei de Cod Electoral de a le acorda romanilor din Diaspora numai sapte parlamentari, despre cele doua proiecte de lege privind votul electronic si prin corespondenta, dar si despre relatia fostului presedinte Traian Basescu cu PMP.

Adevarul Live, de la ora 15.00.Cat Voltaj bagam in Eurovision?

Principiul Niciun Eurovision fara scandal pare sa se aplice si in acest an. Abia ce s-a incheiat finala nationala, iar acuzatiile la adresa castigatorilor, Voltaj, si a organizatorilor, TVR, au si aparut. Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Viena, si Calin Goia, solistul trupei Voltaj, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a vorbi despre finala Eurovision 2015 Romania, dar si despre ceea ce vor face in continuare.

Care sunt cele mai accesibile medicamente pentru pacientul roman? Aflam de la medicul de familie Rodica Tanasescu, la Adevarul Live de la ora 12.00

Nu intotdeauna ce este mai scump este si mai bun si cu siguranta nu este mai accesibil pentru majoritate. Atunci cand vine vorba de medicamente, de tratamente curative, in unele cazuri, aceasta diferenta este cu atat mai importanta pentru pacientul roman. Medicul Rodica Tanasescu vine la Adevarul Live sa explice cu ce se trateaza in general romanii si care sunt diferentele intre medicamentele originale si cele generice.

Cele mai importante lucruri de stiut despre operatiile pe inima, la Adevarul Live de la ora 15.00

Conf. dr. Horatiu Moldovan, seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara a Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. dr. Iliescu din Capitala, vine la Adevarul Live sa ne spuna cati dintre romani au nevoie de operatii pe inima si de ce trebuie sa tinem cont daca suferim de afectiuni cardiovasculare.

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, vine la Adevarul LIVE de la ora 11.00

Copresedintele Partidului National Liberal, deputatul Alina Gorghiu, va explica intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul LIVE daca liberalii mai spera sa ajunga la guvernare pana in 2016 si ce probleme intampina in formarea unei noi majoritati parlamentare.

in Romania, e permisa doar presa libera. Cealalta e interzisa. Despre cenzura in comunism, la Adevarul Live, de la 11.00

Cenzura comunista a omorat orice manifestare a spiritului liber. A distrus presa si a suprimat cultura, a suprimat ziaristi si a distrus oameni de cultura. Despre diktatul propagandei in Romania si despre calaii cuvantului liber vorbim joi, de la 11. 00, la Adevarul Live. Invitat special: istoricul Liliana Corobca.

Adevarul Live, ora 14.00: in culisele Bucurestiului: We Singing Colors, sau cum ajunge o trupa indie-pop romaneasca in India

We Singing Colors, trupa indie-pop de care s-au indragostit indienii in cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri din sudul Asiei, Saarang World Fest, vin in studioul Adevarul LIVE de la ora 14. 00 ca sa ne povesteasca despre aventura lor colorata de peste mari si tari, despre urmatorul album, dar si despre ce surprize ne-au pregatit anul acesta, intr-o emisiune moderata de Sabrina Valeriu.

Adevarul Live, ora 15.00: Tehnologiile viitorului la Innovation Labs - ce proiecte vor sa construiasca studentii

Studentii romani incep sa construiasca produse care vor sa devina startup-uri. Weekend-ul trecut, a inceput o noua editie Innovation Labs, evenimentul unde studentii politehnisti din Cluj si Bucuresti au avut 24 de ore pentru a construi un produs. Vorbim cu doi dintre ei la Adevarul Live de la ora 15.

VIDEO Razvan Burleanu, presedintele FRF, la Adevarul Live

Jurnalistii Adevarul, Iulian Anghel, Amir Kiarash si Andre Militaru il au ca invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pe presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )