Libnet.ro
UNICEF

14:46

Adevarul Live. Cum va arata lumea dupa pandemie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Cum va arata lumea dupa pandemie

Populatia gobului, economia si politica mondiala se confrunta cu o situatie nemaiintalnita. Cum va schimba pandemia raporturile de putere la nivel global? Cum va arata economia mondiala? Cine va reusi sa iasa cel mai bine din criza?. continuă pe Adevărul

DigiSport: De ce in Germania mor mai putini bolnavi decat in alte tari. Cum va arata lumea dupa pandemie: Oamenii vor evita asta!

Pana pe 31 martie, Germania a raportat 68. 180 de cazuri de COVID-19 si 682 de decese, o medie a mortalitatii de 0,8%, mult sub ceea ce se intampla in Spania si Italia. Virusologul german Christian Drosten 38 de ani), de la spitalul din Berlin, a explicat de ce se petrece acest fenomen.

Adevarul Live, ora 10.00: Va intra oare Romania in recesiunea coronavirus?

Va invitam ca, incepand cu ora 10. 00, pe Adevarul LIVE, sa urmariti dialogul intre jurnalistul Cristian Unteanu si academicianul Daniel Daianu, una dintre personalitatile reprezentative pentru ceea ce inseamna gandire macro-economica si prospectiva de nivel inalt.

Marcel Ciolacu, la Adevarul Live de la ora 14.00. Sustine PSD eliminarea pensiilor speciale?

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu, va vorbi, la Adevarul Live, de la or 14. 00, despre masurile economice si sociale propuse de PSD pentru a combate pandemia de coronavirus. Va vota PSD proiectul de lege al USR privind impozitarea cu 90% a pensiilor speciale? E multumit Marcel Ciolacu de felul in care gestioneaza PNL criza? Cand vor avea loc alegerile locale?.

Presedintele FIFA spune cum va arata fotbalul dupa coronavirus

Gianni Infantino, presedintele FIFA, a vorbit despre cum va arata lumea fotbalului dupa ce pandemia de coronavirus va fi trecut si oamenii vor reveni la ocupatiile de baza.

Adevarul Live. Efectul pandemiei asupra organizarii viitoarei Europe si a lumii

Vor fi efecte structurale, vor fi schimbari de paradigma. Nimeni nu poate ghici scenariile viitoare care sunt legate nu de evolutiavirusului, ci de capacitatea - sau incapacitatea liderilor politici de a gestiona o criza impotriva careia, cel putin in ochii opiniei publice, par sa lupte haotic, fara un plan care sa mearga mai departe de ziua de maine.

Adevarul Live: Despre amanarea ratelor la credite cum se calculeaza noile rate si dobanzile aferente

Pentru ca normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea ratelor la credite nu au fost publicate, sunt cateva prevederil ale actului normativ de care romanii cu probleme la plata ratelor trebuie sa tina cont.

COVID - 19 SCHIMBA INDUSTRIA TURISMULUI Cum vor arata calatoriile dupa sfarsitul pandemiei de coronavirus

Aceasta pauza ne va face sa apreciem mai mult tot ce este in jurul nostru, sustin expertii din industria turismului Pandemia de coronavirus a intors pe dos intreaga lume. Orasele parca se opresc, oamenii trebuie sa ramana in case, tarile se izoleaza si isi inchid granitele, iar de calatorii nici nu mai poate fi vorba. Pe masura ce restrictiile sunt tot mai mari, este greu de imaginat cum vor arata vacantele noastre si calatoriile atunci cand, in cele din urma, pandemia se va sfarsi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )