Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Slujba de inviere. Transmisiune directa de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. Hristos a inviat!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Slujba de inviere. Transmisiune directa de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. Hristos a inviat!

Adevarul. ro transmite in direct, incepand cu ora 23. 30, Slujba de inviere, de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. Din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19, la ceremonii nu vor participa credinciosi, ci doar membri ai clerului. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti

Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti este tinuta in noaptea de sambata spre duminica si este transmisa live-video pe Facebook, in conditiile in care enoriasii nu pot participa pe fondul restrictiilor generate de pandemia de coronavirus.

Program special de Paste la Pro TV: Slujba de inviere transmisa live si filme cu povesti emotionante

Cu ocazia sarbatorilor pascale, Pro TV a pregatit editii speciale ale unor emisiuni, transmisiune live cu Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala, dar si filme celebre, cu povesti emotionante.

Ministrul Marcel Vela anunta noi proceduri pentru noaptea de inviere: Credinciosii vor primi Lumina din pragul casei sau de la fereastra, fara a iesi in strada (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a facut noi precizari cu privire la modalitatea in care credinciosii vor primi Lumina Sfanta in noaptea de inviere. Am urmarit discutiile din spatiul public si ingrijor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )