Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cartile anului 2018. Mircea Cartarescu va lansa un nou volum din Jurnal

Adevărul Adevărul,
Cartile anului 2018. Mircea Cartarescu va lansa un nou volum din Jurnal

Printre titlurile care vor aparea in 2018 se numara al patrulea volum din Jurnalul lui Mircea Cartarescu, Anii Urii de Horia-Roman Patapievici, Doua maturi stau de vorba. Scene romanesti de Radu Paraschivescu, La capatul drumului de Liliana Corobca sau un nou volum din seria Lupta mea a norvegianului Karl Ove Knausgard. continuă pe Adevărul

Zodia care divorteaza in prima parte a anului 2018

Prima parte a anului 2018 nu vine cu vesti tocmai bune pentru una dintre zodii. Divortul este pentru aceasta zodie singura solutie pentru a pune capat unei situatii care, in prima faza, pare de nerezolva.

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

Cele mai norocoase zodii ale anului 2018: castiguri financiare importante si noi oportunitati profesionale

Zodiile guvernate de Marte vor avea un an extrem de norocos. Fie ca vor gasi o idee de afacere care ii va ajuta sa dea lovitura, vor fi promovati sau vor castiga la loto, 2018 va fi un an fabulos pentru ei.

Perspectivele anului 2018 in turism. Fascinati de imagini de pe alte continente, tot mai multi romani pleaca in destinatii exotice

Fotografiile din vacante in diverse tari din Africa, America de Sud sau Asia, distribuite pe internet, ii atrag si ii determina pe din ce in ce mai multi romani sa cumpere sejururi in destinatii exotice, acesta anuntandu-se a fi unul dintre cele mai dinamice segmente de calatori in 2018, preconizeaza Cristian Pandel, Chairman of the Board Christian Tour, cel mai mare touroperator de pe piata romaneasca.

24 IT. Cele mai asteptate telefoane ale anului 2018

2017 a fost anul telefoanelor cu ecrane generoase care au facut pasul spre camerele duale si care au fost dotate cu procesoare puternice. 2018 se arata un an interesant din acest punct de vedere. La finalul lunii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )