Libnet.ro
UNICEF

19:45

Anul Cartii. Gala Premiilor Contemporanul 2019

Adevărul Adevărul,
Anul Cartii. Gala Premiilor Contemporanul 2019

Asociatia Contemporanul, in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti, cu sprijinul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, a organizat Gala Premiilor Contemporanul 2019. Evenimentul a avut loc marti, 29 octombrie ora 16. 00, la Muzeul Municipiului Bucuresti, Palatul Sutu una dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie edificii ale capitalei. continuă pe Adevărul

Oamenii de cultura consacrati, premiati la Gala Premiilor Contemporanul

Intr-o tara in care consumul de carte este pe butuci, scriitorii romani se incapataneaza sa scrie cu pasiune! O partre dintre cei consacrati, dar si istorici si oameni de cultura au fost premiati la.

Ce s-a intamplat la Gala Atipic Beauty 2019 VIDEO

Andreea Marin a prezentat marti seara editia din acest an a Galei Atipic Beauty, un proiect pe care l-a initiat alaturi de Alin Galatescu si Magda Coman, ce transmite publicului un mesaj puternic si inspirational: frumusetea e in noi, nu in aparente. Iata ce s-a intamplat in cadrul evenimentului derulat la Palatul Parlamentului.

FOTO VIDEO Focsani, capitala cartii pentru patru zile.11 edituri si invitati speciali indeamna cititorii sa celebreze Anul Cartii

Evenimentul, ajuns la editia cu numarul 14, are loc de joi si pana duminica, inclusiv, in sala de spectacole a Ansamblului Folcloric Tara Vrancei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )