Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Charles a marcat 30 de ani de la Revolutia Romana la sediul Institutului Cultural Roman din Londra

Adevărul Adevărul,
Printul Charles a marcat 30 de ani de la Revolutia Romana la sediul Institutului Cultural Roman din Londra

Alteta Sa Regala Printul de Wales a deschis, alaturi de Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, expozitia de fotografie Deschiderile unei Revolutii. Fotografii din decembrie 1989, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra in parteneriat cu Ambasada Romaniei si Agentia Nationala de Presa Agerpres. continuă pe Adevărul

Printul Charles de Wales a marcat 30 de ani de la Revolutie, la sediul Institutul Cultural Roman din Londra. Evenimentele din Bucuresti si Timisoara, cuprinse intr-o expozitie deschisa de Alteta sa Regala (VIDEO)

Printul Charles de Wales a deschis expozitia de fotografie Aperturile unei Revolutii, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra ICR) in parteneriat cu Ambasada Romaniei din Marea Britanie si.

Meghan Markle, atacata dur din cauza atitudinii de vedeta de o actrita, prietena cu printul Charles: Rolul ei nu e de a schimba obiceiurile regale

Ducesa de Sussex, Meghan Markle 38 de ani), a fost criticata pentru atitudinea de vedeta de actrita Stefanie Powers 77 de ani), care este si prietena cu printul Charles 71 de ani).

Printul Charles de Wales, la expozitia dedicata Revolutiei Romane de la Londra: Este minunat sa vad contributia imensa a comunitatii romanesti din Regatul Unit (FOTO)

Printul Charles de Wales a inaugurat, joi, expozitia de fotografie Apertures of a Revolution. Fotografii din decembrie 1989, la sediul Institutului Cultural Roman de la Londra. Prin acest eveniment, Alteta sa.

Revolutia Romana, in deschiderea ultimei sesiuni plenare a Parlamentului European din 2019: Eurodeputatii vor adopta o rezolutie simbolica despre sfarsitul regimului comunist in Romania

Revolutia Romana din decembrie 1989 va fi subiectul unei dezbateri simbolice, in deschiderea ultimei sesiuni plenare a Parlamentului European de la Strasbourg din acest an, transmite caleaeuropeana. ro. Dezbaterea.

BNR lanseaza o serie de monede pentru marcarea a 30 de ani de la Revolutie

Banca Nationala a Romaniei BNR) va lansa pentru colectionare si va pune in circulatie o serie de monede pentru marcarea a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989.

Povesti emotionante cu oameni care au trait pe viu Revolutia.Dupa 30 de ani inca mai am de-a face cu acesti securisti

Ultima conferinta sustinuta la Universitatea de Vest pe tema Revolutiei ce a pornite la Timisoara a avut loc astazi cu o sala plina! Participantii la evenimente au povestit despre cele traite acum 30 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )