Libnet.ro
UNICEF

23:45

Patrimoniul sasilor din Romania, adus la lumina de (unii dintre) romani

Adevărul Adevărul,
Patrimoniul sasilor din Romania, adus la lumina de (unii dintre) romani

Doi tineri bucuresteni Alina Patru si sotul ei, Radu Barla , fondatori ai Asociatiei Renascendis, si-au parasit carierele din capitala lucrau la Muzeul National de Arta), s-au stabilit in Felmer si si-au dedicat activitatea punerii in valoare a patrimoniului sasesc in principal religios) din Brasov, Fagaras si, in viitor, restul Ardealului. Fac astfel ce-ar trebui sa faca statul roman putrid, corupt si intr-o agonie urat mirositoare. continuă pe Adevărul

Intersectie din Romania unica in Europa. Ce o face atat de importanta (FOTO)

O intersectie din Romania este unica in Europa printr-un detaliu aparte. Aceasta se afla in judetul Cluj si este locul unde se intalnesc sapte strazi, fapt care o face atat de.

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 43% in primul semestru

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43% in prima jumatate a acestui an, atingand o valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, fiind impulsionata in special de tranzactiile cu portofolii de retail, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox.

Vesti proaste de la TAROM. in ce situatie se afla principala companie aeriana din Romania

Compania TAROM se afla in cadere libera. La sfarsitul lunii iunie, principala companie aeriana din Romania inregistrase pierderi de peste 104 milioane de lei, de patru ori mai mari fata de.

SUA aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

America aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

Un oras din Romania va interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc

Decizie inedita luata de un oras din Romania. Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, dar si pentru a stimula dezvoltarea economic a orasului, primaria din Oradea intentioneaza sa adopte o serie.

intr-o tara agricola, cei mai importanti traderi de cereale din Romania sunt straini

In conditiile in care agricultura este unul dintre putinele sectoare ale economiei care pun Romania in fruntea topurilor europene, Ziarul Financiar informeaza ca primii cinci traderi de.

Aceasta intersectie din Romania este unica in Europa. Detaliul care surprinde toti soferii

Intersectia europeana unde se intalnesc cele mai multe strazi, in numar de sapte, se afla in Cluj. Din intersectia botezata Sapte strazi, aflata in cartierul Grui.

Tir in flacari pe un drum national din Romania. Pericol de explozie. Ce spun martorii

Tir in flacari pe DN7, intre Pitesti si Ramnicul Valcea, in judetul Arges. Traficul in zona a fost blocat timp de o ora si 20 de minute, apoi reluat. Din fericire nu exista.

Un cunoscut cantaret din Romania a fost dat disparut. il cauta Politia si Interpolul

Muzicianul trupei No Stress Fabian Sasu a disparut fara urma. Colegii sai de trupa au facut anuntul pe Facebook. Tanarul ar fi plecat din tara la inceputul lunii si de atunci nu a mai dat niciun.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )