Libnet.ro
UNICEF

11:16

Adevarul Live, ora 14:00. 10 ani de plimbari culturale Cu bastonul prin Bucuresti: cum sa cunoastem istoria orasului la pas

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14:00. 10 ani de plimbari culturale Cu bastonul prin Bucuresti: cum sa cunoastem istoria orasului la pas

La Adevarul Live, de la ora 14. 00, discutam cu ghizii plimbarilor pietonale Cu bastonul prin Bucuresti, Edmond Niculusca si Alberto Grosescu, organizate de asociatia ARCEN de zece ani. Acest an aniversar va fi marcat, din aprilie pana in octombrie, prin zece trasee pietonale in zece cartiere istorice ale Capitalei. Plimbarile ARCEN sunt gratuite si au ca scop cunoasterea istoriei orasului si a patrimoniului cultural. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 21.00. Mihai Popsoi, despre sansele formarii unei aliante de guvernare la Chisinau

Vicepresedintele Partidului Actiune si Solidaritate PAS), deputatul Mihai Popsoi, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 1 aprilie. Vom discuta despre sansele formarii unei aliante de guvernare la Chisinau si cat e de probabil scenariul alegerilor anticipate, ca rezultat al lipsei unui consens politic parlamentar.

Adevarul Live, ora 11. Gabriel Les, despre problemele MApN: conflictul cu Iohannis privind seful Armatei si blocajele din programele de inzestrare

Ministrul Apararii, Gabriel Les, este invitat lui Dan Marinescu la Adevarul Live, de la ora 11, pentru a vorbi despre subiectele momentului: conflictul juridic cu presedintele Iohannis privind numirea sefului Marelui Stat Major al Armatei si blocajele cu care se confrunta Ministerul Apararii privind programul de inzestrare cu tehnica militara si armament.

Adevarul Live, ora 13.00. Cum i-a convins Orban pe tinerii scoliti in strainatate sa intre in PNL

Sebastian Burduja, presedinte al PACT, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre fuziunea organizatiei sale cu PNL in vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Adevarul Live. 10 ani de plimbari culturale Cu bastonul prin Bucuresti: cum sa cunoastem istoria orasului la pas

La Adevarul Live, de la ora 14. 00, discutam cu ghizii plimbarilor pietonale Cu bastonul prin Bucuresti, Edmond Niculusca si Alberto Grosescu, organizate de asociatia ARCEN de zece ani. Acest an aniversar va fi marcat, din aprilie pana in octombrie, prin zece trasee pietonale in zece cartiere istorice ale Capitalei. Plimbarile ARCEN sunt gratuite si au ca scop cunoasterea istoriei orasului si a patrimoniului cultural.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine de la ora 14.00 o declaratie de presa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 1 aprilie, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie de presa pe care o face presedintele Klaus Iohannis, de la.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Saptamana trecuta, seful statului a anuntat ca va organiza un referendum pe justitie in 24 mai, odata cu alegerile europarlamentare, fiind asteptat sa anunte si intrebarea de pe buletinele de vot.

Dureri de umar, de genunchi, de sold, de glezna. Ce se poate trata prin artroscopie? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

Afectiunile articulare care nu cedeaza la recuperare si medicamente pot fi tratate, in anumite cazuri, cu ajutorul unor interventii minim invazive, cu cicatrice minime, spitalizare scurta, reintegrare rapida si aproape fara complicatii. Aflam de la medicul ortoped Tarek Nazer cand este indicata artroscopia, la Adevarul Live de la 14.

Adevarul Live. Sebastian Burduja: PNL a fost corect in relatia cu USR-PLUS. Din partea cealalta am vazut niste posibile erori de comunicare

Sebastian Burduja, presedinte al PACT, a vorbit, la Adevarul Live, despre fuziunea organizatiei sale cu PNL in vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Adevarul Live de la 13.00: Cum ne pregatim inainte de un maraton

Valeria Racila van Groningen, presedintele Bucharest Running Club, vorbeste la Adevarul Live despre programul maratoanelor din acest an, cum ne pregatin inainte de competitie si care sunt cauzele sociale pentru care este important sa ne inscriem.

Adevarul Live: Cum ne pregatim inainte de un maraton

Valeria Racila van Groningen, presedintele Bucharest Running Club, vorbeste la Adevarul Live despre programul maratoanelor din acest an, cum ne pregatin inainte de competitie si care sunt cauzele sociale pentru care este important sa ne inscriem.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )