Libnet.ro
UNICEF

16:15

Actorul Ioan Andrei Ionescu, un Lopahin la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Actorul Ioan Andrei Ionescu, un Lopahin la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

A fost Kirilin in Cehov si Antonio in Shakespeare, dar acum a intrat mai profund in personajele celor doi mari dramaturgi. Ioan Andrei Ionescu, actor al Nationalului bucurestean, poate fi vazut in doua spectacole importante ale primei scene a tarii, Livada de visini, care va avea premiera peste cateva zile si unde il joaca pe Lopahin, si consacratul Regele Lear, unde este contele de Gloucester. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Adevarul Live, ora 12.00: Cristian Barcan, fondatorul REGnet, vorbeste despre cum putem infiinta un SRL din fata calculatorului

Cum putem infiinta un SRL sau un PFA de acasa, din fata calculatorului, cum arata un roman care isi face firma si ce dimensiune are initiativa antreprenoriala in Romania ne spune la Adevarul Live, de la ora 12. 00, Cristian Barcan, fondatorul REGnet, companie specializata in infiintarea si modificarea online a societatilor comerciale SRL) si a persoanelor fizice autorizate PFA).

Adevarul Live: Cristian Barcan, fondatorul REGnet, vorbeste despre cum putem infiinta un SRL din fata calculatorului

Cum putem infiinta un SRL sau un PFA de acasa, din fata calculatorului, cum arata un roman care isi face firma si ce dimensiune are initiativa antreprenoriala in Romania ne spune la Adevarul Live Cristian Barcan, fondatorul REGnet, companie specializata in infiintarea si modificarea online a societatilor comerciale SRL) si a persoanelor fizice autorizate PFA).

Adevarul Live, ora 11.00: Cum se distrau romanii la discoteca pe vremea lui Ceausescu?

Regizoarea Iulia Rugina si Sorin Lupascu, DJ in comunism, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre atmosfera petrecerilor dinainte de 89, despre succesul muzicii retro, cand era nebunie in sala pe Life is Life si Fata din vis si despre conceptul expozitiei dedicate discotecilor comuniste, Disco BTT, de la Palatul Stirbei din Capitala, unde oamenii au ocazia sa mearga la un chef ca pe vremea lui Ceausescu pana pe 11 noiembrie.

Whats Up, la Adevarul Live de la 12.00

Dupa ce au cucerit topurile cu Nu pune la suflet si varianta in spaniola a piesei La tine, Whats Up si Ruby colaboreaza din nou. Single-ul este compus integral de Whats Up, iar videoclipul este regizat de Ionut Trandafir si produs de Radu Selaru.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )