Libnet.ro
UNICEF

21:15

De ce era trist comicul Marin Moraru

Adevărul Adevărul,
De ce era trist comicul Marin Moraru

A trecut deja un an de cand nu mai e printre noi cel care gatea cartofi prajiti cu Gheorghe Dinica inainte de cursurile de la facultate. Actorul Marin Moraru, mai mereu serios acasa, a trait 79 de ani, dintre care peste 50 pentru personajele interpretate in spectacole de teatru si in filme, multe de comedie. in ultima vreme nu si-a mai gasit loculpe scena sau in fata camerelor de filmat, asa ca a refuzat sa mai joace. continuă pe Adevărul

De ce era trist comicul Marin Moraru.Lumea este tentata sa te judece daca joci in telenovele

A trecut deja un an de cand nu mai e printre noi cel care gatea cartofi prajiti cu Gheorghe Dinica inainte de cursurile de la facultate. Actorul Marin Moraru, mai mereu serios acasa, a trait 79 de ani, dintre care peste 50 pentru personajele interpretate in spectacole de teatru si in filme, multe de comedie. in ultima vreme nu si-a mai gasit loculpe scena sau in fata camerelor de filmat, asa ca a refuzat sa mai joace.

De ce era trist marele comic Marin Moraru

A trecut deja un an de cand nu mai e printre noi cel care gatea cartofi prajiti cu Gheorghe Dinica inainte de cursurile de la facultate. Actorul Marin Moraru, mai mereu serios acasa, a trait 79 de ani,.

Abia a nascut, dar a trecut deja la dieta! Ce face Ilinca Vandici pentru a-si recupera silueta

A nascut in urma cu doua luni, dar Ilinca Vandici a trecut deja la dieta pentru a-si recupera silueta de dinainte de sarcina. Nu am facut nimic special deocamdata. Pe parcursul sarcinii am avut.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )