Libnet.ro
UNICEF

09:30

De ce era trist comicul Marin Moraru.Lumea este tentata sa te judece daca joci in telenovele

Adevărul Adevărul,
De ce era trist comicul Marin Moraru.Lumea este tentata sa te judece daca joci in telenovele

A trecut deja un an de cand nu mai e printre noi cel care gatea cartofi prajiti cu Gheorghe Dinica inainte de cursurile de la facultate. Actorul Marin Moraru, mai mereu serios acasa, a trait 79 de ani, dintre care peste 50 pentru personajele interpretate in spectacole de teatru si in filme, multe de comedie. in ultima vreme nu si-a mai gasit loculpe scena sau in fata camerelor de filmat, asa ca a refuzat sa mai joace. continuă pe Adevărul

De ce era trist comicul Marin Moraru

A trecut deja un an de cand nu mai e printre noi cel care gatea cartofi prajiti cu Gheorghe Dinica inainte de cursurile de la facultate. Actorul Marin Moraru, mai mereu serios acasa, a trait 79 de ani, dintre care peste 50 pentru personajele interpretate in spectacole de teatru si in filme, multe de comedie. in ultima vreme nu si-a mai gasit loculpe scena sau in fata camerelor de filmat, asa ca a refuzat sa mai joace.

De ce era trist marele comic Marin Moraru

A trecut deja un an de cand nu mai e printre noi cel care gatea cartofi prajiti cu Gheorghe Dinica inainte de cursurile de la facultate. Actorul Marin Moraru, mai mereu serios acasa, a trait 79 de ani,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )