Libnet.ro
UNICEF

15:30

Morometii continua dupa 30 de ani. Filmarile pentru Morometii 2 incep in septembrie, cu o distributie de exceptie

Adevărul Adevărul,
Morometii continua dupa 30 de ani. Filmarile pentru Morometii 2 incep in septembrie, cu o distributie de exceptie

Una dintre cele mai iubite si cunoscute ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, Morometii, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Personajele lui Marin Preda se intorc pe marele ecran sub regia aceluiasi cineast si surprinse de camera directorului de imagine Vivi Dragan Vasile, dupa cum anunta un comunicat emis de Libra Film Productions. continuă pe Adevărul

Dupa 30 de ani! Filmarile pentru Morometii 2 incep in septembrie: cu o distributie INCREDIBILA. Cine e noul MOROMETE al natiei?

Una dintre cele mai iubite si cunoscute ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, Morometii, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea,.

Luna viitoare incep filmarile pentru Morometii 2, regizat tot de Stere Gulea. Ilie Moromete va fi jucat deHoratiu Malaele

Una dintre cele mai cunoscute ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, Morometii, va avea parte de o continuare - Morometii 2, la 30 de ani de la lansarea filmului, in regia aceluiasi Stere Gulea, informeaza un comunicat citat de Agerpres.

IAR Ghimbav reia productia de elicoptere dupa multi ani in care aceasta a fost sistata

Fabrica IAR Ghimbav a semnat joi acordul de parteneriat cu AIRBUS Helicopters pe inca zece ani, pentru ca la Brasov sa fie produse elicoptere multirol H215M, la cererea Armatei Romane. Protocolul a fost semnat in prezenta presedintelui Frantei, Emmanuel Macron si cel al Romaniei, Klaus Iohannis.

Trump l-a gratiat pe seriful de 85 de ani inchis pentru excesul sau de zel si masurile discriminatorii luate impotriva hispanicilor

Presedintele american Donald Trump l-a gratiat vineri seara pe foate controversatul serif Joe Arpaio, in varsta de 85 de ani, care a fost condamnat pentru ca a dat dovada de un zel excesiv impotriva imigrantilor clandestini, dar mai cu seama a hispanicilor straini, relateaza AFP, potrivit News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )