Libnet.ro
UNICEF

23:16

Duelul viorilor - patru seri-eveniment cu sali pline la Alba Iulia, Oradea, Cluj si Bistrita

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Duelul viorilor - patru seri-eveniment cu sali pline la Alba Iulia, Oradea, Cluj si Bistrita

Turneul DUELUL VIORILOR - colectia de primavara 2019, a ajuns la final, dupa ce a entuziasmat spectatorii din Alba Iulia, Oradea, Cluj Napoca si Bistrita. Violonistii Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au incheiat cu succes cea de-a noua editie a turneului, desfasurata intre 31 martie si 3 aprilie. Longevitatea intalnirilor duelistice . continuă pe Ceaşca de Cultură

Procesul civil dintre Traian Berbeceanu si Ioan Tarnu va fi rejudecat. La instanta de fond, fostul sef al BCCO Alba Iulia a obtinut daune de 20.000 de lei

Tribunalul Alba a decis rejudecarea dosarului civil deschis de fostul comandant al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, impotriva fostului sef al SRI Alba, Ioan Tarnu.

Duelul viorilor - patru seri-eveniment cu sali pline la Alba Iulia, Oradea, Cluj si Bistrita

Turneul DUELUL VIORILOR - colectia de primavara 2019, a ajuns la final, dupa ce a entuziasmat spectatorii din Alba Iulia, Oradea, Cluj Napoca si Bistrita. Violonistii Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au incheiat cu succes cea de-a noua editie a turneului, desfasurata intre 31 martie si 3 aprilie. Longevitatea intalnirilor duelistice .

FOTO Incendiu la spitalul din Alba Iulia, provocat de un pacient care a fumat intr-o magazie a unitatii medicale

Un pacient internt in Spitaulul Judetean de urgenta Alba a provocat un incendiu in magazia institutiei dupa ce a fumat o tigara in zona respectiva a cladirii.

Incendiu in cadrul spitalului judetean din Alba Iulia. Totul a pornit de la o tigara

Un pacient care a fumat intr-un loc nepermis a provocat duminica un incendiu intr-o magazie in care era depozitata lenjerie de pat, situata la etajul al treilea al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba.

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )