Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei dintre cei mai rafinati muzicieni ai lumii sustin recitaluri pe scena Ateneului Roman la Concursul Enescu 2018

Adevărul Adevărul,
Trei dintre cei mai rafinati muzicieni ai lumii sustin recitaluri pe scena Ateneului Roman la Concursul Enescu 2018

Violonistul italian Salvatore Accardo, aclamat pentru interpretarile sale din Paganini, pianistul suedez Peter Jablonnski al carui talent a fost recunoscut chiar de legenda jazz-ului Miles Davis si reputatul violoncelist britanic Raphael Wallfisch, cu o discografie de peste 70 de inregistrari, urca pe scena Ateneului Roman pentru a sustine recitaluri extraordinare la Concursul Enescu 1-23 septembrie). continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi.

Muntele Olimp. Google celebreaza unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Muntele Olimp. Google sarbatoreste unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Doliu la varful PSD: A MURIT unul dintre cei mai vechi deputati ai partidului (FOTO)

Fostul deputat PSD, Ion Stan, a incetat din viata vineri la varsta de 63 de ani, anunta organizatia PSD de Dambovita. Acesta a reprezentat partidul in Camera Deputatilor intre 2000 si 2016. Partidul.

Primele joburi ale unora dintre cei mai influenti oameni de pe planeta. E incredibil ce au facut pentru bani in adolescenta Donald Trump sau Obama

O cariera impresionanta si de succes nu se consolideaza peste noapte. Multi oameni pe care ii vedem la televizor si ii admiram e posibil sa fi lucrat in tinerete intr-un fastfood sau intr-o cofetarie, aceste job-uri.

Universitatea Craiova isi pastreaza unul dintre cei mai vechi parteneri

Clubul de fotbal si compania Alexandrion Group au parafat un parteneriat de cursa lunga inca din sezonul competitional 2015-2016.

Opt dintre cei noua indici ai bursei, in crestere

Rulaj de numai 28 milioane de lei Valorea de tranzactionare inregistrata in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 28,32 milioane de lei, sub cea din sedinta anterioara, de circa 33 de milioane de lei, in contextul in care opt din cei noua indici bursieri au incheiat ziua in teritoriul pozitiv.

Suceava continua sa conduca nefericitul top al judetelor in care mor cei mai multi oameni in accidente rutiere

Judetul Suceava continua sa conduca si in acest an nefericitul top al judetelor in care mor cele mai multe persoane in accidente rutiere. in primele sase luni pe raza judetului Suceava au murit 32 de oameni si au fost raniti grav alti 105.

Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

Formula 1: Daniel Ricciardo va concura pentru Renault din 2019 - A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea

In prezent la austriecii de la Red Bull, Daniel Ricciardo va concura din sezonul viitor pentru echipa Renault. intelegerea dintre pilotul australian de Formula 1 si constructorul francez este valabila pe o perioada de doi ani, a anuntat renaultsport. com.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )