Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dan Voinea, la New York

Adevărul Adevărul,
Dan Voinea, la New York

Institutul Cultural Roman din New York si Slag Gallery prezinta cele mai noi picturi ale artistului Dan Voinea, intr-o expozitie personala, la Targul International de Arta VOLTA NY, intre 1-5 martie 2017, la Stand C 22 - Slag Gallery. continuă pe Adevărul

Szilard Gaspar, plastician din Romania, expus la targul de arta VOLTA New York VIDEO

Institutul Cultural Roman de la New York sustine prezentaartistului plastic din Romania,Szilard Gaspar,si alucrarilor sale la unul dintre cele mai importante targuri de arta contemporana din lume,VOLTA NY,din New York.

Cantaretul Florin Salam ar fi incercat sa plece din SUA cu 100.000 de dolari, dar a fost retinut pe aeroportul din New York

Incidentul ar fi avut loc in urma cu cateva zile, dupa un concert pe care Florin Salam l-a sustinut pentru conationali care locuiesc in New York.

Hotelul celebru din New York unde s-au cazat Marilyn Monroe, Grace Kelly si Barack Obama se inchide. Chinezii care l-au cumparat vor sa il modifice

Faimosul hotel Art Deco Waldorf Astoria din New York, unul dintre cele mai prestigioase din lume, se inchide dupa 86 de ani de functionare, informeaza AFP .

RAZBUNAREA PRESEI: Ce spot publicitar anti-Trump va difuza New York Times la ceremonia premiilor Oscar, dupa ce marile ziare si televiziuni au fost interzise la Casa Alba (VIDEO)

Ziarul New York Times a cumparat in premiera spatiu publicitar la ceremonia premiilor Oscar, pentru a difuza un spot despre adevar versus fake news, presa libera versus Donald Trump. Anuntul a fost facut de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )