Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dupa doi ani, politia spaniola a recuperat trei dintre cele cinci picturi de Bacon furate

Adevărul Adevărul,
Dupa doi ani, politia spaniola a recuperat trei dintre cele cinci picturi de Bacon furate

Dupa ce in 2015, in Madrid, au fost furate cinci picturi de pictorul britanic Francis Bacon, trei dintre ele au fost recuperate de politia spaniola. Valoarea picturilor este estimata la 30 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Germania: O firma din doua a fost victima unor atacuri cibernetice in ultimii doi ani

Peste jumatate dintre companiile germane au fost spionate, sabotate sau au fost victima unui furt de date in ultimii doi ani, a anuntat vineri asociatia firmelor germane din IT, Bitkom, care evalueaza daunele provocate la circa 55 de miliarde de euro, scrie Reuters.

Libertatea de circulatie a cetatenilor europeni in Marea Britanie continua cel putin doi ani dupa Brexit

Cetatenii UE pot primi libertate de miscare in Marea Britanie, timp de doi ani dupa Brexit, conform noii oferte a prim-ministrului britanic Theresa May, bazata pe planurile elaborate de ministrul de finante Philip Hammond, potrivit the Sun.

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va fi garantata timp de doi ani dupa Brexit

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va continua sa fie garantata timp de cel putin doi ani, potrivit unui acord tranzitional, potrivit presei britanice.

Cetatenii UE vor circula liber in Marea Britanie dupa Brexit cel putin doi ani

Cetatenii Uniunii Europene vor putea beneficia de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, masura ce face parte dintr-un acord de tranzitie, au relatat vineri mass-media.

Cetatenii europeni vor mai putea circula in Marea Britanie, fara restrictii, cel putin doi ani

Cetatenii europeni vor putea circula in Marea Britanie, fara restrictii, cel putin doi ani dupa Brexit, in baza unui acord de tranzitie.

Momente cumplite pentru un copil de doi ani. Parintii l-au dus la spital a doua zi dupa ce s-a curentat la ambele maini

Un copil de doi ani din comuna vasluiana Voinesti a ajuns intr-o sectie de arsi dupa 36 de ore de la producerea unui incident care i-a pus viata in pericol.

O. J. Simpson a fost eliberat dupa noua ani de inchisoare

Simpson, in varsta de 70 de ani, a fost eliberat, dupa noua ani de stat in inchisoare. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile dupa un jaf armat in .

Cat mai pot circula in voie cetatenii UE an Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii statelor membre UE vor putea beneficia de regimul de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, relateaza presa britanica, preluata de Reuters.

Cat mai pot circula in voie cetatenii UE in Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii statelor membre UE vor putea beneficia de regimul de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, relateaza presa britanica, preluata de Reuters.

Escroc italian, prins in Romania dupa 10 ani de cautari

Un italian condamnat la 11 ani si 4 luni de inchisoare pentru furt, inselaciune, deturnare de fonduri si tainuire a fost arestat in Romania, dupa mai bine de zece ani de cautari,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )