Libnet.ro
UNICEF

10:31

AVANPREMIERA Cele mai tampite momente, de Mircea Daneliuc, a aparut in librarii

Adevărul Adevărul,
AVANPREMIERA Cele mai tampite momente, de Mircea Daneliuc, a aparut in librarii

Construite dramatic pe principiul monologului interior, povestirile din volumul lui Mircea Daneliuc, Cele mai tampite momente, aparut recent la editura Polirom, constituie adevarate recitaluri actoricesti pentru celesase personaje principale. Adevarul prezinta in avanpremiera, un fragment din cartea lui Daneliuc. continuă pe Adevărul

Valoarea fuziunilor si achizitiilor din Romnia, n crestere. Cele mai mari tranzactii

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a avut o vara fierbinte in trimestrul al treilea, cu tranzactii a caror valoare anuntata a fost de 809 milioane de euro in total, mai mult decat dublu fata de cele 391 de milioane de euro din trimestrul al doilea, potrivit Deloitte. Printre cele mai mari tranzactii: UiPath si Urgent Cargus.

VIDEO Separatoare cu role pe cele mai periculoase drumuri. Vom fi primii din Europa cu sistemul

Cele mai periculoase drumuri nationale vor avea, de anul viitor, separatoare cu role. Este vorba despre DN7, de pe Valea Oltului, dar si de E85, spre Moldova.

Cele mai bune filme horror care baga groaza in tine fara artificii inutile

Multe filme horror se bazeaza pe CGI si jump-scare-uri pentru a impresiona audientele. Daca vrei insa cele mai bune filme horror, care sa te tina incordat si sa te sperie fara sa sara.

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni din istorie

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni aplicate de Consiliul Concurentei in istoria sa, a anuntat, sambata, presedintele autoritatii, Bogdan Chitritoiu. Prezent la seminarul organizat la Sinaia de institutia pe care o conduce si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), acesta a amintit ca, la inceputul anului 2012, Consiliul Concurentei a sanctionat companiile petroliere cu amenzi totale de peste 200 milioane euro.

Cele mai periculoase locuri pentru a face un selfie

Un studiu a aratat care sunt cele mai periculoase locuri pentru a face un selfie, bazandu-se pe numarul mare de persoane care au suferit accidentari grave sau si-au pierdut viata. Asa ca in unele cazuri e bine sa va ganditi de doua ori inainte de a folosi telefonul mobil pentru a imortaliza momentul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde: - Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: - Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. - Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cearta

Bula si cu Strula se cearta: - Tatal meu este mai bun! - spune Strula. - Nu este adevarat! - Si fratele meu este mai bun! - Nu este adevarat! - Si mama mea este mai buna! - Asta asa este,.

Companiile active din tara noastra, cele mai indatorate din UE

Structura de capital a companiilor active in tara noastra este deficitara, in conditiile in care mediul de afaceri local inregistreaza cel mai ridicat nivel al indatorarii din regiune, arata Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilori Financiar Bancari din Romania AAFBR) intr-un studiu care isi propune sa evalueze cauzele decapitalizarii companiilor din mediul de afaceri local, precum si consecintele distribuirii accelerate a dividendelor.

5 cele mai frecvente probleme cu care se confrunta angajatii care lucreaza in permanenta la birou

Un loc de munca in spatele unui birou a fost, este si va ramane un vis pentru foarte multe persoane care mereu s-au gandit cu teama cum ar fi sa lucreze toata ziua stand in picioare sau in conditii mai putin placute, precum pe santier. Munca de birou.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )