Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai bun roman

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun roman

Imediat dupa ce am terminat de citit romanul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, de Alina Nelega* Editura Polirom, 2019), mi-am spus: Este cel mai bun roman romanesc pe care l-am citit in ultimii 30 de ani!. continuă pe Adevărul

Virgil van Dijk (Liverpool), desemnat cel mai bun jucator al sezonului in Premier League

Fundasul echipei Livepool, Virgil van Dijk, a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului in campionatul englez, premiu decernat de sindicatul fotbalistilor profesionisti PFA).

Ion Tiriac e cel mai bogat roman: cat de prost o duce la nivel global, conform Forbes

Forbes a publicat cel mai recent clasament al miliardarilor de pe mapamond, iar Romania este inclusa prin intermediul lui Ion Tiriac. Acesta ocupa insa o pozitie destul de rusinoasa in topul global. Publicatia Forbes continua sa fie relevanta la nivel global datorita unui clasament anual al celor mai bogati oameni din lume. Efortul din spatele [] .

Forbes: Cel mai bogat roman, Ion Tiriac, ocupa locul 1.867 la nivel mondial

Ion Tiriac este singurul roman inclus in ultima editie a topului miliardarilor publicat marti de revista americana Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, ceea ce il plaseaza pe locul 1. 867 la nivel mondial, potrivit Agerpres.

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

LOTO. Era ziua lui de nastere cand si-a dat seama ca a primit cel mai tare cadou posibil. A castigat o avere la loterie

Era ziua lui de nastere, cand a realizat ca a primit cel mai tare si neasteptat cadou posibil: a castigat o avere la loterie. Barbatul din Carolina de Sud a luat jackpotul la loterie in valo.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Liderul opozitiei, Juan Guaido, cheama venezuelenii la cel mai mare protest, pentru a-l inlatura pe presedintele Maduro

Juan Guaido, autoproclamat presedinte al Venezuelei, recunoscut de peste 50 de state, i-a chemat pe sustinatorii lui la cel mai mare protest, miercuri, in incercarea de a-l inlatura pe Nicolas Maduro.

Cel mai gustos aperitiv. Cum faci marinata de peste perfecta si ce mirodenii se pun la fiert ca sa iasa delicioasa

Marinata de peste iese un deliciu daca sunt respectati pasii gatirii. Se poate pastra la borcan si 2-3 saptamani, dar nu mai mult pentru ca pestele se transforma in pasta. Reteta o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman.

Cel mai bine vandut telefon este un iPhone, dar nu e cel la care te asteptai

Firma de analiza Counterpoint si-a publicat topul celor mai bine vandute telefoane din lume si a facut un raport detaliat si pentru piata din China. Apple are motive importante de bucurie in.

Doliu in lumea mondena! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din Romania

Doliu in lumea mondena din Romania. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitala, s-a stins din viata, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din Bucuresti. Vestea trista v.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )