Libnet.ro
UNICEF

23:15

Andre Rieu: E normal ca la Bucuresti sa fie asa?. Violonistul i-a parodiat pe spectatorii intarziati la crenvursti si popcorn

Adevărul Adevărul,
Andre Rieu: E normal ca la Bucuresti sa fie asa?. Violonistul i-a parodiat pe spectatorii intarziati la crenvursti si popcorn

Artistul olandez Andre Rieu, care sustine in acest weekend primele trei concerte din cele sapte programate in Romania, a fost deranjat, sambata seara, de nepolitetea romanilor care au intarziat sa se aseze pe scaune in Piata Constitutiei, preferand sa stea la coada pentru popcorn si bere. continuă pe Adevărul

Andre Rieu:E normal ca la Bucuresti sa fie asa? . Violonistul i-a parodiat pe spectatorii intarziati, in Piata Constitutiei

Artistul olandez Andre Rieu, care sustine in acest weekend primele trei concerte din cele sapte programate in Romania, a fost deranjat, sambata seara, de nepolitetea romanilor care au intarziat sa se aseze pe scaune in Piata Constitutiei, preferand sa stea la coada pentru popcorn si bere.

Andre Rieu a ajuns la Bucuresti. Biletele sunt vandute la cinci dintre cele sapte concerte

Astazi, la ora 13. 10, Andre Rieu a fost intampinat de o armata de jurnalisti pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti. Amabil, zambitor, celebrul violonist olandez a raspuns intrebarilor a facut fotografii alaturi de cativa fani. Artistul va sustine sapte concerte in Piata Constitutiei din Bucuresti, acestea fiind programate in zilele de 5,6, 7, 11,12,13 si 14 iunie.

Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns la Bucuresti, unde va sustine sapte concerte: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul roman. Sunteti speciali pentru mine (VIDEO)

Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns joi, in jurulul orei 14. 00, la Bucuresti unde va sustine o serie de sapte concerte. Imediat dupa ce avionul sau a aterizat pe aeroportul Henri Coanda, Andre Rieu a.

Trafic inchis in Bucuresti pentru concertele Andre Rieu

Trafic inchis in Bucuresti pentru concertele Andre Rieu. Iata la ce sa fiti atenti daca intentionati sa circulati prin apropierea Pietei Constitutiei.

Andre Rieu soseste astazi in Romania. Regele Valsului, gata sa le ofere romanilor un spectacol unic intre 5 si 14 iunie

Regele valsului Andre Rieu va ateriza in aceasta dimineata in Romania, unde va da startul seriei de sapte concerte pe care le va sustine pe scena amplasata in Piata Constitutiei din Bucuresti. Andre Rieu.

Andre Rieu, spectacol de clasa in Bucuresti

Peste 12 mii de oameni au fost seara trecuta in Piata Constitutiei din Capitala care a rasunat pe acorduri de vioara. Andre Rieu a adus grandoarea valsului la Bucuresti, intr-un concert extraordinar. La finalu.

Restrictii de circulatie in Capitala. Concertul lui Andre Rieu si un cros opresc traficul in centrul orasului

Doua evenimente care se desfasoara duminica in Capitala vor bloca traficul in centrul orasului pe tot parcursul zilei. Mai exact, un cros care se desfasoara in zona Bd. Kisseleff restrictioneaza pana la pranz traficul in zona Victoriei, iar concertul lui Andre Rieu din aceasta seara va restrictiona traficul in zona Unirii.

Andre Rieu a ajuns in Romania: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul. Am pregatit ceva special, o surpriza

40 - Andre Rieu a ajuns in urma cu cateva minute pe Aeroportul Otopeni, unde era asteptat de numerosi fani si jurnalisti. Abia astept sa ma intalnesc cu publicul din Romania. Am pregatit ceva.

Andre Rieu inchide traficul in zona Pietei Constitutiei. Ce rute puteti folosi in perioada concertelor

Concertele sustine de Andre Rieu in Capitala vor inchide circulatia in zilele de 5, 6 si 7 in zona Pietei Constitutiei. Masura va fi impusa intre orele 17.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )