Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Premierul Dacian Ciolos, in public la concertul lui Grigore Lese

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premierul Dacian Ciolos, in public la concertul lui Grigore Lese

Prim ministrul Dacian Ciolos a fost spectator la concertul La portile ceriului, pe care Grigore Lese l-a sustinut la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti. Premierul a fost din nou o prezenta discreta, preferand sa ocupe un loc intr-unul dintre ultimele randuri ale salii, alaturi de unul dintre consilierii sai. continuă pe Adevărul

Eu nu-l cunosc pe acest domn SOROS, in schimb, am vazut ca PONTA si ministrii sai s-au iNTALNIT si s-au FOTOGRAFIAT cu el! DACIAN CIOLOS a raspuns ACUZATIILOR care i se aduc in ultima perioada

Premierul Dacian Ciolos a declarat in cadrul unul interviu la Adevarul Live ca nu il cunoaste pe omul de afaceri George Soros, in ciuda acuzatiilor care i se aduc de catre adversarii politici,.

Dacian Ciolos despre sistemul de sanatate: O rana vindecabila, acum iese puroriul la iveala. / Nu e vina ministrului Voiculescu ca are curajul sa spuna lucrurilor pe nume

Sistemul de sanatate este o 'rana vindecabila', a afirmat premierul Dacian Ciolos, duminica, intr-o emisiune la la Digi 24, aratand ca sunt probleme de corectat, care au fost puse mult timp sub pres, potrivit Agerpres. In ceea ce priveste situatia transplanturilor, Dacian Ciolos spune ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost culpabilizat pe nedrept, premierul aratand ca nu este vina acestuia ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume si sa ia masuri.

Dacian Ciolos: Sunt hotarat ca impreuna cu PNL si USR sa construiesc o guvernare responsabila

Premierul Dacian Ciolos a aratat ca este pregatit sa-;i continue mandatul in fruntea Guvernului si dupa alegerile parlamentare, daca PNL si USR vor reusi sa formeze o majoritate parlamentara. Ciolos a vorbit despre USR ca despre un partid al sperantei si despre PNL ca despre un partid care a inteles asteptarile de schimbare ale populatiei.

Dacian Ciolos iese la atac: in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?

Premierul Dacian Ciolos a lansat un atac la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Seful executivul a prezentat situatia din judetul Teleorman, unde Liviu Dragnea a fost presedintele Consiliului Judetean.

Dacian Ciolos: Responsabilii romani veneau ca niste mielusei la Bruxelles, iar cand se intorceau la Bucuresti erau foc si para

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, luni, la Adevarul Live, ca Romania trebuie sa profite de pe urma evolutiilor care au loc in cadrul UE, iar liderii romani sa fie mai hotarati cand vin la Bruxelles, sa nu mai fie mielusei cand merg in vest, iar cand se intorc la Bucuresti sa se planga.

Adevarul Live: Cum ar arata Romania cu Dacian Ciolos aflat inca patru ani la guvernare

Premierul Dacian Ciolos vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre cum ar arata Romania in urmatorii patru ani daca el ar ramane la Palatul Victoria, colaborarea cu PNL si USR, dar si despre cum isi va apara proiectele de criticile venite din partea PSD si ALDE.

Dacian Ciolos despre interviul nedifuzat de TVR: Dialogul care a urmat a fost stanjenitor pentru mine, puteam fara asta

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, duminica, intr-o emisiune la Digi24, referitor la scandalul privind nedifuzarea interviului de la TVR de saptamana trecuta, ca situatia a fost stanjenitoare si se putea si fara asta, precizand ca, daca i se spunea de la inceput ca exista riscul ca emisiunea sa nu fie difuzata din motive electorale, aceasta nu ar mai fi fost realizata, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos: Daca Parlamentul adopta OUG privind Cumintenia Pamantului, diferenta de bani poate veni de la Guvern

Premierul Dacian Ciolos a declarat, intr-o emisiune difuzata duminica la Digi24, ca Executivul doreste in continuare sa cumpere Cumintenia Pamantului, insa trebuie ca Parlamentul sa adopte OUG care se afla acum in discutie cu amendamentul privind acoperirea diferentei de bani, care poate veni din Fondul de Rezerva al Guvernului, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos, despre scandalul transplanturilor: Nu e vina ministrului Voiculescu ca nu s-au facut lucruri care nu s-au facut ani de zile

Premierul Dacian Ciolos a sustinut ca ministrul Sanatatii, VladVoiculescu, a fost invinovatit pe nedrept in cazul scandalului transplanturilor, aratand ca nu este vina acestuia ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume si sa ia masuri.

Dacian Ciolos despre proiectul de buget pe 2017: Mergem pe o crestere economica realista de peste 4% si un deficit de sub 3%

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminca, intr-un interviu la Digi24, ca in realizarea proiectului de buget pentru anul viitor se merge in continuare pe o crestere economica realista de peste 4% si pe un deficit bugetar de sub 3%, primul ministru precizand ca sunt luate in calcul si cheltuielile fixe date de anumite legi in vigoare, potrivit News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3982 seconds )