Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cel mai bine primit spectacol al dansatorilor Lord of the Dance va fi prezentat, la Bucuresti, pentru prima data pe o scena in aer liber

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cel mai bine primit spectacol al dansatorilor Lord of the Dance va fi prezentat, la Bucuresti, pentru prima data pe o scena in aer liber

DANGEROUS GAMES una dintre cele mai de succes productii artistice a companiei de dans LORD OF THE DANCE, revine, in 2019, la Bucuresti, pentru o noua reprezentatie fascinanta, plina de energie, ce va avea loc in premiera pe o scena in aer liber. Cel mai popular show, Lord of the Dance - Dangerous Games, . continuă pe Ceaşca de Cultură

eMAG Black Friday 2018: Ce s-a vandut cel mai bine in primele ore si de unde au venit cumparatorii

Produse pentru casa, electrocasnice mici, televizoare si telefoane - acestea sunt produsele aflate in topul vanzarilor la eMAG , dupa primele cateva ore de Black Friday, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. La ora 9. 45, cele mai vandute.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

Descoperire macabra in Satu Mare. Scheletul unui barbat spanzurat de mai bine de un an a fost gasit intr-o padure

Un barbat care s-a spanzurat cu mai mult de un an in urma a fost gasit atarnand intr-o padure din satul Iegheriste, judetul Satu Mare. Macabra descoperire a fost facuta de localnici pe 13.

BET, cel mai performant indice al bursei

Inregistrand o apreciere de 0,69%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 noiembrie, indicele BET, referinta pietei noastre de capital, ce cuprinde cele mai lichide cincisprezece companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia celor cinci SIF-uri, reprezinta cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada mentionata.

Cel mai interesant autobuz autonom e unul pe care l-ai vrea in Bucuresti

Vehiculele autonome sunt inca ceva nou si fasinant, parca desprinse din universul familiei Jetson. Mai nou, o companie japoneza a creat, in parteneriat cu o firma finlandeza, un autobuz.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )