Libnet.ro
UNICEF

24 Apr.

Cine sunt moldovenii si ce vor ei sau in cautarea culorilor neamului. Premiera la Teatrul Fani Tardini din Galati

Adevărul Adevărul,
Cine sunt moldovenii si ce vor ei sau in cautarea culorilor neamului. Premiera la Teatrul Fani Tardini din Galati

Regizorul Alexandru Dabija, consecvent cu operatiunea de cercetare antropologica la adresa obiceiurilor, credintelor, mentalitatii romanesti pe care o face pe cont propriu de ceva vreme, mai face un pas catre comunicarea concluziilor sale, importante pentru oricine de pe aici care urmareste sa se cunoasca pe sine. continuă pe Adevărul

Guvernul pregateste concedieri la stat: cine sunt bugetarii care vor fi dati afara

Guvernul strange cureaua si pregateste reformarea sistemului bugetar. Pana la 10. 000 de angajati de la stat vor fi concediati, arata primele liste. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis ca va reforma aparatul bugetar si pare ca se tine de cuvant. Primele estimari arata ca, pe hartie, aproximativ 10. 000 de bugetari vor fi concediati, potrivit Adevarul.

Cine sunt furnizorii care vor primi gaze ieftine de la Romgaz si OMV Petrom

Companiile Romgaz si OMV Petrom sunt fortate, printr-un ordin al ANRE, care pune pune in aplicare controversata OUG 114/2018, sa vanda cantitati mari de gaze, la pretul plafonat de 68 lei/MWh, catre furnizori si producatorii de energie termica. Autoritatile spun ca aceste gaze vor ajunge la consumatorii casnici si la cei care produc apa calda si caldura pentru populatie. insa, ceea ce pare a fi o masura populista avantajeaza foarte mult anumiti furnizori de gaze si deloc populatia. Un anumit furnizor, Premier Energy, atrage atentia.

Alegeri europarlamentare 2019 - Cine sunt candidatii cap de lista ai principalelor partide europene

Cetatenii Uniunii Europene cu drept de vot isi vor alege, in perioada 23-26 mai, reprezentantii in Parlamentul European pentru urmatorii cinci ani. in urma votului vor fi alesi cei 705 eurodeputati care ne vor reprezenta in Uniunea Europeana pana in 2024. Activitatea celei de-a opta legislaturi a Parlamentului European s-a incheiat in 18 aprilie.

Cine sunt copiii romani aflati in Sri Lanka

Copiii romani aflati in Sri Lanka sunt elevi ai Colegiului Costache Negruzzi din Iasi si au plecat in aceasta tara in cadrul unui schimb international si cultural, a declarat duminica, pentru AGERPRES,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 24 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )