Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum se apara oficialul din Ministerul Culturii acuzat de Tudor Giurgiu ca a cersit bilete la Morometii 2

Adevărul Adevărul,
Cum se apara oficialul din Ministerul Culturii acuzat de Tudor Giurgiu ca a cersit bilete la Morometii 2

Ioan Matei, oficialul din Ministerul Culturii care a fost acuzat de regizorul Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la premiera de gala Morometii 2, se apara explicand ca este o confuzie si ca, in realitate, a dorit sa cumpere bilete, dar a fost indus in eroare. continuă pe Adevărul

Directorul din Ministerul Culturii acuzat de Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la premiera Morometii 2 se apara: Am sunat la Sala Palatului ca sa cumpar bilete si mi s-a spus ca se intra cu invitatii

Ioan Matei, directorul din Ministerului Culturii acuzat de regizorul Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la premiera din Bucuresti a filmului Morometii 2, se apara spunand ca a vrut sa cumpere bilete, dar ca i s-a transmis de la Sala Palatului ca se intra doar pe baza de invitatii.

Regizorul Tudor Giurgiu, revoltat dupa ce un director din Ministerul Culturii i-a cersit invitatii la Morometii 2: Dupa ultima declaratie de avere, aveati n cont vreo 100.000 de euro si 75.000 de lei

Tudor Giurgiu scrie pe Facebook despre cercesetorii de invitatii, dezvaluind cum un director din Ministerul Culturii, care ar avea in cont vreo 100. 000 Euro si 75. 000 lei i-a cersit patru invitatii la premiera filmului Morometii 2, al carui producator este. Va faceau pe dvs. sau pe colegii subit pasionati de film) 4 belete de 30 lei bucata?, comenteaza regizorul.

Un oficial din Ministerul Culturii a cersit bilete gratis la premiera filmului Morometii 2 (VIDEO)

Director din Ministerul Culturii, facut de ras in public. Producatorul Tudor Giurgiu a povestit cum politicianul a cersit invitatii la premiera filmului Morometii 2. Asta in conditiile in care potrivit lui Gi.

Ministrul Culturii a sesizat Comisia de disciplina n cazul directorului din minister acuzat de Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la Morometii 2

Ministerul Culturii anunta ca a sesizat Comisia de disciplina in cazul directorului din institutie acuzat de regizorul Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la premiera din Bucuresti a filmului Morometii 2.

Tudor Giurgiu, text dur la adresa unui director de Minister, cersetor de invitatii la Morometii 2: Cu 100.000 de euro in cont, va faceau 4 belete de 30 lei bucata?

Regizorul Tudor Giurgiu bate obrazul cersetorilor de invitatii si da exemplu unui politician din Ministerul Culturii care a cerut patru locuri la premiera Morometii 2. Ministerul dvs nu si-a onorat nici pana azi obligatiile asumate contractual pentru finantarea filmului. Avind aceasta perspectiva, ce anume credeti ca m-ar fi facut sa va invit la film? Servilismul? Pupincurismul? Nu ma cunoasteti suficient inseamna, scrie regizorul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )