Libnet.ro
UNICEF

13:30

Distributie internationala in Lacul lebedelor... pe lac in cea mai scurta noapte a anului

Adevărul Adevărul,
Distributie internationala in Lacul lebedelor... pe lac in cea mai scurta noapte a anului

Cel mai cunoscut spectacol de balet al tuturor timpurilor, Lacul lebedelor de Ceaikovski, prezentat, in premiera in Dobrogea, pe o scena amplasata in aer liber, pe lac. Iata un anunt suficient de tentant pentru a atrage sa participe la acest spectacol pe oricine se afla la mare in seara de 22 iunie. continuă pe Adevărul

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

Cea mai hi-tech masina produsa vreodata in Romania iese la rampa: Imagini desprinse din alta lume cu noul Ford Puma (VIDEO)

Noul Ford Puma este al doilea SUV care intra in productie la Craiova, iar dezvoltatorul american a prezentat in premiera imagini si detalii despre cea mai verde si hi-tech masina produsa vreodata in.

O femeie de 103 ani, castigatoarea unui concurs de alergat. Sfaturi de la cea mai varstnica atleta FOTO

O femeie in varsta de 103 ani, din Statele Unite, a castigat recent primul loc in cadrul unei competitii de alergat pentru seniori. Cea mai varstnica atleta din lume, supranumita Uraganul, a oferit cateva sfaturi despre cum se mentine in forma.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

Cea mai ieftina Dacia Auntul de vanzare care ii convinge pe cei interesati sa fuga

Cea mai ieftina Dacia scoasa la vanzare pe piata masinilor rulate din Romania este promovata printr-un anunt care i-ar face pe cei interesati sa fuga mai ceva caDacia Duster cu motor de Mercedes, pe.

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

British International School din Timisoara, cea mai elitista scoala din Banat, ofera burse pentru elevii talentati

Prima scoala internationala, cu program educational de tip Cambridge - British International School of Timisoara ofera doua burse de merit pentru anul scolar 2019-2020.

Cea mai mare ferma de pasari din Orientul Mijlociu a debutat la Bursa din Teheran

La Bursa de Valori din Teheran Tehran Stock Exchange - TSE) a avut loc cea de-a treia oferta publica initiala IPO) din anul curent iranian, care a inceput in 21 martie, anunta menafn. com, adaugand ca duminica si-au facut debutul pe aceasta piata actiunile Seamorgh Co. , cel mai mare complex de crescut pasari din Iran si Orientul Mijlociu.

Cea mai sigura aplicatie de chat a devenit mai utila: Telegram a primit un update important

Telegram este o aplicatie foarte populara printre amatorii de securitate sporita in conversatiile virtuale. Printr-o actualizare recenta, a devenit si mai utila. Chiar daca nu este la fel de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )