Libnet.ro
UNICEF

12:15

Opera Comica pentru Copii suplimenteaza reprezentatiile musicalului ,,Sunetul muzicii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Opera Comica pentru Copii suplimenteaza reprezentatiile musicalului ,,Sunetul muzicii

Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii OCC), prezinta, in 29 si 30 septembrie, ultimele reprezentatii din aceasta stagiune ale celebrului musical ,,Sunetul muzicii in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu. La cererea publicului, OCC a suplimentat seria de spectacole, astfel ca ,,Sunetul Muzicii va ajunge la 14 reprezentatii de la premiera. Pana la finalul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ateliere de programare si robotica pentru copii, pentru a-i pregati pentru joburile viitorului

Pe parcursul acestui an scolar, 450 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani vor invata sa programeze in cadrul atelierelor CoderDojo Bucuresti Nord. Atelierele sunt gratuite, iar paticipantii pot opta intre tematici diferite, in functie de interese, varsta si nivel de pregatire: Arduino, Algoritmica, Java, Khan incepatori, Minecraft Education Edition, Scratch avansati, Scratch incepatori.

Cazinourile pentru COPII, noul TREND IRESPONSABIL pe internet: Furati bani de la prieteni (VIDEO)

Dupa jocurile violente sau care ii indeamna pe cei mici sa faca gesturi periculoase, o alta moda a aparut pe internetul din Romania: cazinourile! Mai multi vloggeri ii atrag pe copii in lumea.

Ce beneficii au lectiile de pian pentru copii

In timp ce unii parinti aleg sa isi inscrie copiii la un club de fotbal, gimnastica sau balet, altii opteaza pentru lectii de pian. Stiu, te vei gandi la clipele in care cel mic, inainte de a invata sa cante, va.

Gardul liniei de tramvai din fata Spitalului pentru Copii, taiatpentru a permite accesul ambulantelor

Societatea de Transport Bucuresti fosta RATB) a decis, zilele trecute, sa faca o bresa in gardul care separa linia de tramvai de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, in fata Spitalului Grigore Alexandrescu, pentru ca accesul ambulantelor era ingreunat, transmite Mediafax.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )