Libnet.ro
UNICEF

01:05

Succes in premiera la Elbphilharmonie din Hamburg pentru Orchestra Romana de Tineret

Adevărul Adevărul,
Succes in premiera la Elbphilharmonie din Hamburg pentru Orchestra Romana de Tineret

Dupa evolutii in fata publicului din tara in concerte sustinute la Sinaia si Bucuresti, Orchestra Romana de Tineret si Cristian Mandeal au entuziasmat cei peste 2200 de spectatori care au umplut spectaculoasa sala ElbPhilharmonie Hamburg, in cadrul Festivalului Schleswig-Holstein. continuă pe Adevărul

P PREMIERA: OMV testeaza, 10.000 de km, o masina rulata din strainatate, pentru un experiment stiintific

9 din 10 romani achizitioneaza masini rulate din strainatate, conform Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania. Este alegerea pe care au facut-o deja mii de soferi care si-au dorit o masina buna, insa nu au avut bani ca sa o cumpere direct din fabrica.

Drone de 900.000 de euro pentru Politia Romana. Refuza sa dea amanunte

Politia Romana se pregateste sa cheltuiasca 900. 000 de euro pe drone. De ce este alocata o suma atat de mare de bani si pentru ce vor fi folosite? Politia a evitat sa ofere detalii clare, in ciuda insistentelor Ziare. com.

Dancila respinge ideea retragerii din cursa pentru Cotroceni: Nu am luat in calcul retragerea mea de la prezidentiale (VIDEO)

Viorica Dancila a dat asigurari, luni, ca nu va renunta la candidatura la alegrile prezidentiale. intrebata, la finalul sedintei CEx a PSD daca s-a pus problema retragerii sale din cursa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )