Libnet.ro
UNICEF

15:15

Managerii institutiilor de cultura din Bucuresti vor avea o noua intalnire cu premierul saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Managerii institutiilor de cultura din Bucuresti vor avea o noua intalnire cu premierul saptamana viitoare

Managerii institutiilor de cultura din Bucuresti vor avea o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila saptamana viitoare, a anuntat, dupa discutiile de marti, directorul Teatrului National Bucuresti, Ion Caramitru. continuă pe Adevărul

Surprize-surprize. Metroul din Bucuresti va avea sase statii in plus din 2024 si-un pic

Anuntul de participare pentru atribuirea contractului de achizitie sectoriala pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica aferent Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon), sectiunea Eroilor - .

FOTO Primaria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea in total 110 hectare, urmand sa investeasca pana la 100 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca vrea sa faca zece parcuri care vor avea in total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, in total, intre 90 si 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews. ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spatii verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lasate in paragina. Proiectele sunt in diverse stadii: pentru unele abia se stabileste locatia, pentru altele s-au facut studiile de fezabilitate, concursurile de solutii si s-au atribuit contractele de executie, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est - 46,19 ha, Padurea Clujenilor 21,3 ha) si Zona verde Cetatuia 10 ha).

Cum arata acum vaduva lui Adrian Pintea si cu ce se ocupa? Si-a refacut viata si s-a mutat din Bucuresti: Nu a suferit niciodata de cancer. Decesul sau a survenit in urma unui implant dentar(FOTO)

Lavinia Pintea Tatomir, vaduva marelui actor Adrian Pintea, a plecat definitiv din Bucuresti si si-a refacut viata. Rapus de boala la doar 52 de ani, in 2007, Adrian Pintea nu a fost uitat de publicul larg,.

ADMITERE POLITEHNICA 2019. Peste 6.000 de locuri la Politehnica din Bucuresti. Cat e taxa anuala

ADMITERE POLITEHNICA 2019 Un numar de 6. 045 de locuri, dintre care 1. 075 de locuri cu taxa, au fost scoase la concurs de catre Ministerul Educatiei Nationale la Universitatea Politehnica din Bucuresti, pentru.

Digi24: Drama unei familii. Sase medici de la un spital particular din Bucuresti, acuzati ca au distrus viata unui nou-nascut

Trei vieti distruse la un spital particular MedLife din Bucuresti. Asa isi rezuma drama un cuplu a carui fetita a paralizat dupa nastere. Toate analizele din timpul sarcinii aratau ca totul este perfect. Medicii nu si-au dat seama insa ca pruncul era strangulat cu cordonul ombilical, acuza parintii si confirma Directia de Sanatate Publica, ce vorbeste despre malpraxis clar. Investigatia contine si alta constatare revoltatoare: ultimele investigatii ale gravidei au fost facute la un ecograf cu monitorul defect, care nu afisa intreaga imagine.

ASTAZI: Circulatia rutiera pe bulevardul Obregia din Bucuresti, inchisa

Circulatia rutiera pe bulevardul Alexandru Obregia din Bucuresti va fi inchisa, astazi, intre orele 9. 00 si 15. 00, pentru desfasurarea evenimentului Crosul Familiei, anunta un comunicat de presa.

Anuntul facut de Auchan despre magazinele inchise din Bucuresti si provincie

Toate magazinele Auchan din Bucuresti si din tara sunt deschise pentru clienti, echipele Auchan si cele din magazine restabilind de vineri seara buna functionare a sistemelor in cazul magazinelor afectate, a.

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva inedit in fata sa. A facut imediat o poza (FOTO)

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva inedit si cu totul neasteptat in fata sa. A scos telefonul si a facut imediat o poza pe care a postat-o pe o retea de.

in urmatorii zece ani, 600.000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate

In urmatorii zece ani, 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de transformarea digit.

Peste 600.000 de locuri de munca din Romania vor fi modificate de transformarea digitala

In urmatorii zece ani, 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de transformarea digitala generata de noile tehnologii, arata un raport PwC. Vor fi create 325. 000 de noi locuri de munca in urmatorul deceniu, in timp ce pentru alte 275. 000 lucratorii trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile digitale intrucat automatizarea si introducerea inteligentei artificiale vor elimina treptat activitatile repetitive.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )