Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a discutat cu premierul Ciolos despre informatiile legate de o eventuala demisie a ei

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii, Corina Suteu, a discutat cu premierul Ciolos despre informatiile legate de o eventuala demisie a ei

Corina Suteu a fost chemata la Palatul Victoria pentru o discutie cu prim-ministrul Dacian Ciolos, legata de informatiile potrivit carora ar intentiona sa demisioneze din functia de ministru al Culturii, au declarat surse guvernamentale pentru News. ro. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, Corina Suteu, se plange ca nu poate intra la primarul Gabriela Firea. Ce ar vrea sa discute cu ea

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti ca nu a reusit sa aiba o intalnire cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta o serie de probleme culturale ale Bucurestiului.

Corina Suteu: Discutia cu Dacian Ciolos a fost esentiala si a evocat prioritatile in domeniul culturii

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa intalnirea pe care a avut-o joi dimineata cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe care o califica drept esentiala si in cursul careia au fost evocate prioritatile in domeniul culturii si discutate detalii despre achizitia si amplasarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Ministrul Suteu a discutat, joi dimineata, cu premierul Ciolos. pe tema zvonurilor legate de o eventuala demisie de la Cultura

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a fost chemata, joi dimineata, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Dacian Ciolos, ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public potrivit carora ea ar fi intentionat sa demisioneze de la conducerea ministerului.

Surse: Corina Suteu urmeaza sa demisioneze din functia de ministru al Culturii

Surse guvernamentale citate de TVR sustin ca ministrul Culturii Corina Suteu urmeaza sa demisioneze din guvern. Motivul demisiei ar fi subscriptia publica pentru Cumintenia Pamantului, potrivit sursele .

Corina Suteu: Consiliul de Administratie al RADEF RomaniaFilm intentioneaza sa demisioneze

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca membrii Consiliului de Administratie al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF) intentioneaza sa isi dea demisia din cauza impasului in care se afla privind organizarea institutiei.

Ministrul Culturii: Legea managementului institutiilor de cultura trebuie revizuita integral, nu doar amendata

MInistrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca Legea managementului institutiilor de cultura trebuie revizuita integral, nu doar amendata, argumentand ca forma actuala nu pune accentul pe viziune si produce situatii in care sunt neglijate talentele.

Corina Suteu: Nu reusesc sa ajung la doamna Firea. Poate il asteapta pe urmatorul ministru al Culturii

Corina Suteu a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca nu a reusit, pana in prezent, sa aiba o discutie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului.

Deputatii au adoptat motiunea PSD contra ministrului Raluca Pruna: Sunt in fata dvs. pentru ca am spus, intr-un limbaj plastic, ca imparatul este gol. Dragnea: Sunt curios cum spui adevarul cand minti. Cum reactioneaza premierul Ciolos

Premierul Ciolos a luat nota de motiunea simpla votata in Parlament impotriva ministrului Raluca Pruna dar considera ca aceasta trebuie sa ramana in functie intrucat parlamentarii nu au avut obiectii asupra mandatului ei, ci au clarificat anumite declaratii ale acesteia.

Dacian Ciolos, despre Cucuveaua Mov si prietenia dintre Kovesi si Ghita: Le vad cu tristete. E o campanie disperata

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca vede cu tristete acuzatiile care i se aduc Laureai Codruta Kovesi in scandalul Cucuveaua Mov. De asemenea, acesta a mentionat ca.

Vasile Dincu sustine ca in acest moment nu este in competitie cu premierul Ciolos

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri, ca in acest moment, din punctul sau de vedere, nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, adaugand ca nu face parte din proiectul politic al PSD.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )