Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Jebeleanu, nominalizat la gala premiilor UNITER 2020 pentru cea mai buna regie a spectacolului Itinerarii. intr-o zi, lumea se va schimba

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Eugen Jebeleanu, nominalizat la gala premiilor UNITER 2020 pentru cea mai buna regie a spectacolului Itinerarii. intr-o zi, lumea se va schimba

Eugen Jebeleanu, regizorul spectacolului Itinerarii. Intr-o zi, lumea se va schimba produs de Primaria Capitalei, prin ARCUB in parteneriat cu Compagnie des Ogres din Franta, a fost nominalizat de catre juriul UNITER la premiul pentru Cea mai buna regie. Eugen Jebeleanu este nominalizat la premiul UNITER pentru Cea mai buna regie alaturi de Alexandru Mazgareanu, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Festivalul National de Teatru Premiul de Excelenta la Gala Premiilor UNITER. Trei selectioneri asigura noua directie artistica a FNT 2020

Cea de-a 30-a editie a Festivalului National de Teatru se va desfasura in Bucuresti in perioada 16 25 octombrie 2020. Pentru editia din acest an a FNT, directia artistica si selectia spectacolelor va fi asigurata de criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zarnescu si Calin Ciobotari.

Nominalizarile pentru PREMIILE GALEI UNITER 2020: Premiile acordate de Senatul Uniunii Teatrale

Conform statutului Uniunii Teatrale din Romania, Senatul UNITER acorda in cadrul Galei Premiilor UNITER premiul de excelenta, premiile pentru intreaga activitate si premiile speciale. Pe baza propunerilor.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Leu -Mare grija la schimbarea de directie pe care o decizi azi, pentru ca e posibil sa nu iei cea mai inteleapta decizie. Nu te grabi, nici macar.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Fecioara -Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Balanta -Oricat de greu ti-ar fi sa spui da, ia-ti inima in dinti si accepta conditiile defavorabile de astazi, pentru ca sunt obligatorii pentru a.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion -Ai prefera ca lumea sa nu te caute azi, sa nu-ti treaca nimeni pragul si sa te lase in pace pentru ca tot ce-ti doresti e putina.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator -Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. Strici ceva ce nu va putea.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn -Oboseala te face sa pierzi din vedere diverse detalii si dai dovada de neglijenta. Calculeaza-ti bine fortele de a te implica in alte.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Varsator -Este o zi fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti. Fiecare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )