Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fotograful Jean-Claude Arnault, cel din cauza caruia premiul Nobel pentru literatura nu va mai fi decernat in 2018, va fi pus sub acuzare pentru viol

Adevărul Adevărul,
Fotograful Jean-Claude Arnault, cel din cauza caruia premiul Nobel pentru literatura nu va mai fi decernat in 2018, va fi pus sub acuzare pentru viol

Fotograful Jean-Claude Arnault, figura din centrul scandalului sexual de la Academia Suedeza, va fi pus sub acuzare pentru viol, anunta Daily Mail. Pentru ca este sotul unui membru al comitetului de acordare a premiului Nobel pentru literatura- poeta Katarina Frostenson-, academia a decis ca in acest an premiul sa nu se mai decerneze. continuă pe Adevărul

Circulatia rutiera pe DN 1, in pericol din cauza pilonului unui pod CFR

Pilonul unui pod CFR care lega Campina de Poiana Campina si traverseaza DN 1 se afunda tot mai mult din cauza blocului de sare pe care sta, punand in pericol siguranta circulatiei rutiere. inca din.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari a placilor de beton

Circulatia rutiera este ca restrictionata pe a doua banda a autostrazii A2 Bucuresti Constanta, sensul catre litoral, din cauza unor denivelari aparute la nivelul suprafetei de rulare, la kilometrul 22+450 de metri, informeaza Centrul Infotrafic.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari ale placilor de beton

Circulatia rutiera este ca restrictionata pe a doua banda a autostrazii A2 Bucuresti Constanta, sensul catre litoral, din cauza unor denivelari aparute la nivelul suprafetei de rulare, la kilometrul 22+450 de metri, informeaza Centrul Infotrafic.

Pitesti: Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta din cauza scaderilor salariale

Mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti protesteaza din cauza nemultumirilor vizand scaderile salariale. Astfel, personalul medical a purtat discutii cu directorul medical Adrian St.

GABI BALINT, atac NECRUTATOR la adresa lui Gigi Becali: Nu ma identific cu FCSB din cauza lui.

Gabi Balint, fosta glorie a Stelei, a dezvaluit motivul principal pentru care nu se regaseste in FCSB, echipa lui Gigi Becali. El i-a dezdvaluit lui Duckadam ca nu poate sa tina cu FCSB din cauza lui.

Primaria Capitalei raspunde declaratiilor tendentioase care critica lipsa masurilor pentru fluidizarea traficului: Situatia s-a agravat din cauza nmultirii masinilor

Reprezentantii Primariei Bucuresti au spus, marti, ca in spatiul public circula declaratii tendentioase cu privire la traficul din Capitala si precizeaza ca traficul s-a agravat, in ultima perioada, din cauza inmultirii autovehiculelor.

A ajuns la spital, din cauza unui joc video. Ce facea aceasta fetita de 9 ani pe la spatele parintilor

O fetita de noua ani a fost internata intr-o clinica de specialitate, din cauza dependentei de un joc video. Pustoaica si-a lovit tatal, cand acesta a incercat sa ii ia consola si obisnuia sa.

Primaria Capitalei: Situatia traficului din Bucuresti s-a agravat din cauza nmultirii autovehiculelor

Reprezentantii Primariei Bucuresti au spus, marti, ca in spatiul public circula declaratii tendentioase cu privire la traficul din Capitala si precizeaza ca traficul s-a agravat, in ultima perioada, din cauza inmultirii masinilor.

ALERTA in Tulcea: Mai multe animale moarte din cauza gripei porcine

Mitica Tuchila, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA), a anuntat ca veterinarii au eutanasiat cinci animale din doua gospodarii din Tulcea, dupa ce trei suine au murit.

Bataie intre REGII MANELELOR! Nicolae Guta si Florin Salam, la cutite din cauza unei DANSATOARE CELEBRE! Fanii sunt SOCATI (FOTO)

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute, solicitate si bine-platite dansatoare din Romania. Toti manelistii se bat pentru ca celebra dansatoare sa apara in showurile lor. in varsta de 23 de ani,.

ştiri din Cultura

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )