Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premiile Actualitatea muzicala vor fi decernate pe 24 aprilie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Premiile Actualitatea muzicala vor fi decernate pe 24 aprilie

Festivitatea de premiere a revistei Actualitatea Muzicala, ajunsa la a 29-a editie consecutiva, va avea loc miercuri, 24 aprilie 2019, ora 12. 00 in Aula Palatului Cantacuzino. Premiul pentru proiecte media dedicate muzicii romanesti va fi acordat muzicologului Oltea Serban-Parau pentru Proiectul COOLsound 100, ce reprezinta deschiderea unei porti virtuale pentru publicul zilelor noastre . continuă pe Ceaşca de Cultură

Din 24 aprilie farmaciile vor putea vinde online medicamente. Care sunt conditiile impuse de noua legislatie

Din 24 aprilie farmaciile vor putea sa ceara autoritatilor sa fie autorizate pentru a vinde medicamente online, potrivit unui act normativ aparut in Monitorul Oficial. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca farmaciile care isi doresc sa realizeze si.

The Empty Shop, primul magazin gol unde se doneaza haine, se redeschide intre 24 aprilie si 19 mai

The Empty Shop, primul magazin gol din Romania unde se doneaza haine, un proiect initiat de Promenada Mall, se redeschide. In perioada 24 aprilie - 09 mai, cei care vor sa doneze haine pentru oamenii nevoiasi, sunt asteptati in cadrul Promenada Mall.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 24 aprilie, vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice datei in regiunile intracarpatice si apropiate de mediile multianuale in.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 24 aprilie. Taurii trebuie sa apeleze la inocenta, Gemenii sunt protejati

Iata pentru MIERCURI 24 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

Curs valutar BNR azi, 24 aprilie. Ce se intampla cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 24 aprilie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale devin valabile pentru tranzactiile care se fac in ziua urmatoare. in luna martie,cursul valutarmediu pentru euro a fost de 4,7538 minim de 4,7397 si maxim de 4,7640). Prin comparatie, in luna februarie media pentru moneda europeana [] .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 aprilie. Taurii trebuie sa apeleze la inocenta, Gemenii sunt protejati

Iata pentru MIERCURI 24 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 24 APRILIE. Una dintre zodii are atentionare de bani astazi!

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 24 aprilie Berbec Astazi, pari a gasi cate un sfat potrivit, pentru fiecare, fiind rabdator si empatic cu cei din jur. De as.

HOROSCOP 24 APRILIE. Taurii sunt vulnerabili, Gemenii trebuie sa aiba rabdare pentru a-si duce planurile la capat

Pluto este in Capricorn intr-o stationare aparenta inainte de a incepe miscarea retrograde. Tensiunile ajung la punctul de fierbere, desi totul este intr-o stare de acalmie. Nu e decat linistea de.

CALENDAR ORTODOX 24 APRILIE. Miercurea Mare. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au.

VREMEA 24 aprilie. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt in crestere

Vesti bune din partea meteorologilor. Temperaturie sunt in crestere si ploi pe spatii mai restranse. Temperaturile vor porni de la 12-13 grade in zona Dobrogei si vor urca pana la.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )