Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme academice: Nobelul pentru Literatura nu se decerneaza in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Probleme academice: Nobelul pentru Literatura nu se decerneaza in 2018

Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii Academiei Suedeze. Valul care a scos la lumina toate mizeriile legate de hartuirea sexuala a femeilor a atins si Academia Suedeza. continuă pe Ziarul Bursa

Scandalul sexual a ajuns si la Nobel. Premiul pentru Literatura nu va fi acordat in acest an

Nobel. Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii Academiei Suedeze reuniti joi seara, scrie La Vanguardia. Nobel. Aceasta decizie a fost luata de catre Academia.

FARA PRECEDENT. Premiul Nobel pentru Literatura NU va fi acordat anul acesta

Decizie fara precedent a Academiei Suedeze! Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii forului, in urma scandalului de hartuire sexuala care a afectat grav imaginea.

Academia Suedeza nu va anunta anul acesta cstigatorul premiului Nobel pentru literatura

Academia Sudeza a spune ca nu va anunta anul acesta castigatorul premiului Nobel pentru literatura, decizia fiind luata in contextul scandalului privind agresiuni sexuale, transmite BBC News.

Premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat in 2018. in sptele deciziei, un scandal de agresiune sexuala

Vineri dimineata, membrii Academiei Suedeze au informat ca, pentru prima data in 75 de ani, premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat. Motivul tine de o serie de acuzatii de agresiune sexuala care i-au fost aduse sotului unui fost membru al academiei, poeta Katarina Forstenson, anunta The Guardian.

Probleme de sanatate pentru Dan Petrescu dupa meciul cu Craiova

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a acuzat probleme de sanatate la finalul meciului castigat la limita, scor 1-0, contra celor de la CSU Craiova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )