Libnet.ro
UNICEF

22:30

Barbatul care aduce fericirea, la Bucuresti.

Adevărul Adevărul,
Barbatul care aduce fericirea, la Bucuresti.

Catalin Dorian Florescu este invitatul primului eveniment Humanitas din aceasta toamna de la Libraria Cismigiu. Marti, 18 septembrie, de la ora 19, laureatul Premiului Literar Andreas Gryphius 2018 pentru intreaga opera, va purta un dialog cu publicistul Cristian Patrasconiu despre cel mai recent roman al sau, Barbatul care aduce fericirea, aparut la Humanitas, in traducerea Marianei Barbulescu. continuă pe Adevărul

Barbatul care aduce fericirea, la Bucuresti

Catalin Dorian Florescu este invitatul primului eveniment Humanitas din aceasta toamna de la Libraria Cismigiu. Marti, 18 septembrie, de la ora 19, laureatul Premiului Literar Andreas Gryphius 2018 pentru intreaga opera, va purta un dialog cu publicistul Cristian Patrasconiu despre cel mai recent roman al sau, Barbatul care aduce fericirea, aparut la Humanitas, in traducerea Marianei Barbulescu.

ntlnire cu Catalin Dorian Florescu despre bestsellerul Barbatul care aduce fericirea; dialog cu Cristian Patrasconiu, lectura publica si sesiune de autografe

Marti, 18 septembrie, de la ora 19, Catalin Dorian Florescu, laureat al Premiului Literar Andreas Gryphius 2018 pentru intreaga opera, va purta un dialog cu publicistul Cristian Patrasconiu despre cel mai recent roman al sau, Barbatul care aduce fericirea, aparut la Humanitas, in traducerea Marianei Barbulescu. Foarte bine primit de critica literara si de cititorii din spatiul de limba germana si din Romania, Barbatul care aduce fericirea, bestseller Humanitas la Bookfest, este unul dintre cele mai indragite romane ale verii 2018.

Care este pacatul care aduce necazuri peste noi! Daca vom persista in el, tara noastra va merge tot mai rau!

Arhimandrit Serafim Man, de la Manastirea Sf. Ana - Rohia, spune ca exista un pacat extrem de grav, care poate duce la necazuri mari pentru noi ca natiune. Daca ne-am intreba care este cel mai mare dar .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )